Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, היא לא התקשרה. יש לי חשד מבוסס שהסיבה העיקרית היא שאין לי מנוי.

מעניין אותי באיזו מכונית זוכים? באתר הפיס לא כתוב, רק מצויין שבשנת 2010 חולקו סובארו B3.

למה בעצם הם לא מציינים? האם כך נשמרת להם הזכות לחלק כל פעם מה שהם מצליחים לקבל במחירים טובים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש פתגם רוסי שאומר "אל תסתכל בשיניים של סוס שקיבלת במתנה".

אזה מה בעצם אכפת לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש פתגם רוסי שאומר "אל תסתכל בשיניים של סוס שקיבלת במתנה".

אזה מה בעצם אכפת לך?

אה, הפתגם הזה אדיוטי לגמרי. סוס עם בעיות שיניים יעלה לך לא מעט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אה, הפתגם הזה אדיוטי לגמרי. סוס עם בעיות שיניים יעלה לך לא מעט.

אם יש לו בעיות שיניים - יש מקומות שמקבלים אותם לפי משקל. ע"ע הסרט בירדי, למי שמכיר מלפני 20+ שנים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
למה בעצם הם לא מציינים? האם כך נשמרת להם הזכות לחלק כל פעם מה שהם מצליחים לקבל במחירים טובים?

זו שאלה למבקר המדינה. ברצינות.

מפעל הפיס, עד כמה שאני זוכר, מחוייב להחזיר לציבור אחוז מסויים מהכנסותיו כפרסים. כשהפרסים כספיים, החישוב הוא פשוט.

אבל כשהפרסים הם אינם כסף, נשאלת השאלה, לפי מה מחושב הסכום - לפי "שווי" (נאמר, מחירון מכונית כחדשה) או לפי העלות למפעל הפייס (שהיא, סביר להניח, נמוכה הרבה יותר. ככה זה שאתה קונה 100 מכוניות, ובמיוחד כאלו שהיבואן "נתקע" איתן)?

אם הערך מחושב לפי המחירון, מפעל הפייס חוסך הרבה כסף בדרך זו.

אני אינני יודע את התשובה, כמובן.

:turn-l:
פורסם

yuvk התשובה ההגיונית תהיה לפי החשבונית שמפעל הפיס מגיש.

יכול להיות שאני נאיבי ותמים אבל אני מאמין שמפעל הפיס זה עסק לכול דבר.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...