Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הוא מאזדה 3 יש לי הוצאה גדולה על מתאם rca ויציאת aux ככה שאמרתי אולי אפשר לחסוך את זה ובו בזמן לשדרג את הרעיון

יש לי מחשב נייד תקין, אפילו דיי חדש וחזק.

יש לו רק יציאת vga

קיבלתי מחשב חדש מהעבודה ככה שאין לי צורך ממש בו והייתי רוצה להסב אותו לטובת הרכב

וככה אני אוכל לחבר את המחשב ישירות למגבר בלי בלאגן או שני המגברים.

התכנון כמובן זה שהמחשב יישב בבגאז'

השאלה כמה עולה מסך 7 אינג (תתקנו אותי אם עדיף קטן יותר) כמובן מגע.

או שיש תחליפים אחרים למגע הייתי מעוניין לשמוע.

תודה!

פורסם

כן, אבל המסך טיפה ישן ולא מציג את הרזולוציה הכמו שצריך, יש לי כזה בגלל זה אני יודע.

הוא לא מציג את הרזולוציות של המסך הרחב בצורה ברורה ורק את הרזולוציות של המסך הרגיל 4:3, לכן אתה רואה הכל פחוס כזה כמו שידורי YES בטלוויזיה מסך רחב.

פורסם
כן, אבל המסך טיפה ישן ולא מציג את הרזולוציה הכמו שצריך, יש לי כזה בגלל זה אני יודע.

הוא לא מציג את הרזולוציות של המסך הרחב בצורה ברורה ורק את הרזולוציות של המסך הרגיל 4:3, לכן אתה רואה הכל פחוס כזה כמו שידורי YES בטלוויזיה מסך רחב.

אממ נשמע לא משהו :\

אם משחקים ברזולוציה אי אפשר להגיע למשהו סביר?

יש המלצה אחרת?

פורסם

יש מתאם למזדה 3 לדבל דין, בנוסף אתה צריך עוד מתאם לדבל דין של מסך.

ראיתי אצל אחד החברי פורום במזדה 3, זה נראה פשוט מושלם...

לגבי מסך, ממלץ אם כבר אז עם חיבור HDMI

לגבי מחשב נייד, לדעתי אין שום בעיה, זה יהיה ממש פשוט לחיבור וניתוק, USB/HDMI, זה כול הסיפור...

• תוכן חדש...