Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,יש סיכוי גדול שאני רוכש דוד זרימה חופשית של סרדין שכידוע לי ולכם TIG בונה אותם,והם מתחייבים על העלאת הספקים כמה שיותר,השאלה שלי האם זה ישפר מעט תגובות מצערת ו"משיכות" באונו 1400 שלי,כמובן שהאוטו ללא שבלול,יש כרגע פילתר פתוח של סימוטה ברכב ויש שינויים די משמעותיים בתגובת המצערת ובטורים גבוהים ככה שהרכב נושם ומרגיש הרבה יותר חד וזריז אפשר להגיד.

השאלה עם הוספת האגזוז של TIG תעשה עוד שהוא שינוי,הרעש לא מעניין אותי מבחינתי הכי פחות רועש (הם ידועים באגזוזים לא רועשים גם שבוחנים לא שונאים). מה אתם אומרים זה יוסיף או יגרע? יש לציין שהרכב במצב כמו חדש המנוע והחיצוניות ככה שאין בלאי כל שהוא שצריך לסדר לפניכן,העלה כמה תמונות להמחשה.

וכמה עלול לעלות התאמה של האגזוז על האונו,כי האגזוז ישב על גראנד לאונה,הבחור אמר בין 100-120,ייתכן?

ג'ינו.

Photo1194.jpg

216902_2319496352489_1401940777_2715690_3320818_n.jpg

205953_2319492432391_1401940777_2715677_8149494_n.jpg

2011-05-15_14-28-04_92.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם היית מצבע חיפוש היית מוצא המון חומר על הנושא ובכל זאת .

דוד אחורי בלבד לא ישפר כלום חוץ מהפן הפיסכולוגי רק יותר חור בכיס .

אולי ואני מדגיש אולי עם הייתה הולך על צנתרת שלמה אולי היה מורגש הבדל .

לפי דעתי תשאיר את האוטו כמו שהוא , אולי ג'נטים קלים ישנו משהו .

פורסם

לא ישפר כלום אלה רק חור בכיס שלך , ואני לא מבין את התגובה של קודמי לגביי גאנטים קלים (???) כמו כן הם לא ייתנו לך כלום , בשביל לשפר תגובת מצערת במנוע עייף כמו שלך תצטרך הרבה יותר מדוד אחורי וצנרת .

דוד של סרדין חדש עולה בין 1200 ל 1500 שקלים קשה לי להאמין שמישהו ימכור אותו ב 100-200 שקלים (ועוד שהוא ישב על גרנד לאונה ?!?!)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
לא ישפר כלום אלה רק חור בכיס שלך , ואני לא מבין את התגובה של קודמי לגביי גאנטים קלים (???) כמו כן הם לא ייתנו לך כלום , בשביל לשפר תגובת מצערת במנוע עייף כמו שלך תצטרך הרבה יותר מדוד אחורי וצנרת .

דוד של סרדין חדש עולה בין 1200 ל 1500 שקלים קשה לי להאמין שמישהו ימכור אותו ב 100-200 שקלים (ועוד שהוא ישב על גרנד לאונה ?!?!)

לא אמרתי שזה עולה 200 שקל אמרתי שהבחור אמר לי שההתקנה תעלה ככה,מה אתם אומרים לקנות או לא ?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תשמע האונו רכב זול אמין וטוב ביחס לגילו השאלה שלי היא האם שווה להשקע סכום מסויים על מערכת פליטה כזאת לרכב הנ"ל!?

ברור שכל אחד אוהב את הרכב שלו ומבצע בו שינוים אלו ואחרים בכדי להתאים את הרכב לעצמו.

אבל נגיד והסיפור יצא לך יעבור את ה1000 ש" מה שתקבל?

רעש ? מבט של כל שוטר שיראה אותך? וכל זאת בשביל נגיד תאורתית גג הוספה של כמה סוסים שלא תרגיש בכלל!!

תראה סרדין הוא טוב אבל ממש טוב בדברים האלה אבל תבין אין פה נסים וקיצורי דרך!!

בדרך כלל המערכות פליטה שבונה סרדין מיועדות ונבנות לרכבים אשר שם באמת משהו כזה משנה תגובה הספק ומומנט (רכבי טורבו ומכוניות עם נפחים גדולים).

במנוע קטן להוציא כ"ס יותר קשה ללא טורבו וחוץ מזה המנוע עבר משהו בחיים ואם אכן היו לו פעם 70 סוסים (בהנחה שהאונו הזרקה)

אני מאמין שהיום ההספק ירד!!

אני לא אומר לך משהו בעד או נגד אבל תעשה חושבים תראה האם באמת כדי לך שוב מה שלא תחליט הוא הדבר הנכון ביותר!!!

אבל אדם שבונה סט אפ מסויים או עושה מהרכב משהו שיש לו בראש חושב ומסרטט 7 פעם וחותח פעם ולא להפך!!

דעתי האישית שלא תרגיש כלום אבל עם בא לך להשקיע כסף שים, אבל אל תספר לנו שהאוטו השתנה דרסטית כי גם אם הוא ישתנה השינוי יהיה ממש אלב ממש מזערי!!

בכבוד והערכה אליק

פורסם

אוקי תודה אליק..

את הדוד אני רוגש בפחות מ400 כניראה אז ככה שאני לא מגיע לשום 1000.

אני יראה כבר מה אני עושה ומבטיח לעדכן

פורסם

בקיצור, אם אתה מחפש רעש לך על זה.

העלאת הספק לא תקבל, הכל יהיה רק פסיכולוגי.

אם אתה בחור פסיכולוגי, בכבוד :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...