Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישלוח חלק פנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מארה"ב חלק פנים לקורבט מפלסטיק החברה שרכשתי ממנה מישום מה שלחה את החלק דרך פד אקס לפי מיטב ידיעתי

נכון להיום חלקי פנים אינם נידרשים לאישור מישרד התחבורה.

כאשר החלק היגיע ניתבקשתי להמציא אישור מישרד התחבורה והטענה היא שהיות וזה נישלח דרך פדאקס ונימצא במכס ולא נישלח דרך דואר ישראל אז אני צריך את האישור הארור :evil: מה הפרוצדורה לקבל אישור שכזה?

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

צר לי לאכזב אותך... אבל עשית טעות ששלחת עם פדאיכס.

הם יטרטרו אותך לחינם (אישורים שכבר לא צריך)

הם יכריחו אותך להגיע אליהם למשרדים (למרות ששילמת עבור משלוח עד הבית)

הם יחייבו אותך בסכומים בלתי הגיוניים עבור עמלות ומסמכים.

אני העדפתי להשאיר אצלם חבילה ולהזמין שוב בדואר רגיל (שהגיע תוך שבוע ישירות לביתי)

בפעם הבאה, רק USPS !

פורסם

אל תוותר להם,

אני מבצע משלוחים דרך DHL ומאז השינוי המבורך במשרד התחבורה , חלפים הגיעו ישירות לביתי תוך ימים ספורים ,

פשוט תסביר להם, תראה להם את הקישור באתר משרד התחבורה ושישברו את הראש מול המכס, בשביל זה הם מקבלים כסף והרבה ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
צר לי לאכזב אותך... אבל עשית טעות ששלחת עם פדאיכס.

הם יטרטרו אותך לחינם (אישורים שכבר לא צריך)

הם יכריחו אותך להגיע אליהם למשרדים (למרות ששילמת עבור משלוח עד הבית)

הם יחייבו אותך בסכומים בלתי הגיוניים עבור עמלות ומסמכים.

אני העדפתי להשאיר אצלם חבילה ולהזמין שוב בדואר רגיל (שהגיע תוך שבוע ישירות לביתי)

בפעם הבאה, רק USPS !

הייתי משאיר ושילכו ל... אבל החלק והמישלוח עלו לי למעלה מ 500$ בסכום חבל לוותר.

פניתי לבחור שמטפל בזאת הבהרתי לו את ההוראות (פעם נוספת) ושלחתי לו קישור להוראות,

בהוראות לא כתוב שום דבר ששיחרור מהמכס הוא שונה משיחרור מהדואר.

ניראה מה עכשיו יקרה?

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תוכן חדש...