Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחחח

תגידו רגע, ואם אני נגיד טס לארה''ב לטיול של נגיד חודש חודשיים, ואני קונה רכב מאיביי או מסוכנות רכב שם ואני מיבא בעצמי את הרכב, יצא לי יותר זול? (בלי קשר לכרטיסי טיסה)? תודה על התשובות!

לא ! אולי אפילו יותר יקר.

העניין זה לא המחיר שתקנה וגם לא ההובלה הפנים ארצית. מנסיוני את המחירים הזולים ביותר אפשר להשיג מהארץ דרך האינטרנט (EBAY ואחרים).

התוספת המשמעותית ביותר היא ההובלה לישראל והמסי יבוא - ופה, לא יעזור אם תטוס או אפילו אם תגיע לשם בחללית שתקח אותך בחינם. אולי תשיג רכב ב 1000$ פחות, אבל זה יעלה לך 5000$ כולל שהות. בקיצור, עזוב.

פורסם

קח בחשבון שהמחיר במכס נובע ממחיר מחירון שיש להם שם ולפי מצב הרכב.

אם המכירה במכרז והכל כשר יש מצב שיקבלו את סכום הקניה להערכת המס.

אם אתה הולך לשם וקונה רכב זה יחשיד וכמו שנהוג במכס אוטומטית אתה מנסה לרמות והשומה תיהיה בהתאם.

פורסם

תודה רבה על התשובות.

אני יראה מה מתפתח לגבי הרכב של זה שגר לידי אם הוא מוכר ובזול, אני ילך על הרכב.

אם לא אני יזמין מאיביי עם העצות שנתתם לי פה! תודה רבה אני יעדכן בהמשך...

פורסם

טוב, ביררתי על המוסטנג, ולבחור כבר הציעו 80 אלף עליה והוא לא הסכים...

הוא בכלל לא רוצה למכור אותה לצערי וזה גם דיי קשה ליראות רכב כזה עם פוטנציאל יושב בחצר בלי לזוז..

אני חושב שאני ייבא מחו''ל וזהו... תודה על העזרה חבר'ה!

• תוכן חדש...