Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים פוטרתי מעבודתי בששת השנים האחרונות

כמובן שהחזרתי את המכונית הזוועתית שהיתה לי (יונדאי אקסנט 2007)

כרגע אני בחיפושים אחר מכונית נחמדה לזוג עם שני ילדים בני 3 שנים ובת שבוע

כמובן שהתקציב לא גדול ואני לא מחפש עכשיו להכנס לחובות של הלוואות

לכן חשבתי להשקיע בין 10,000 ל-15,000 שקלים גג

עשיתי קצת חיפושים וסקר שוק וגיליתי ששני המכוניות שאני מתעניין בהם נותנות את התמורה הכי גבוהה לכסף

סיטרואן קסרה מילניום 1600 סמק ידנית או אוטומטית שנים 2000-2001

או רנו מגאן RXT 1600 ידנית או אוטומטית 1999-2003

אני מעדיף גיר ידני כי שמעתי כמה וכמה פעמים שהגיר האוטומטי בשני המכוניות נוטה לעשות בעיות

וגם גיר ידני הרבה יותר חסכוני כי עניין הדלק הוא אחד הנתונים המשמעותיים היום בקניית מכונית

זה בגדול מה שאני יודע לכן אני פונה למביני הפורום ולבעלי הנסיון לשפוך לי יותר אור בנושא

כי אני חייב לקנות רכב בתוך חודש (תינוקת חדשה דורשת המון התרוצצויות)

ובבקשה נא לחסוך תשובות כמו תוסיף עוד כמה מאות שקלים ותקנה משהו יותר מתקדם

אם היו עוד כמה מאות שקלים הייתי מתייעץ אתכם על מכוניות אחרות!

תודה מראש תומר דמרי.

פורסם

אני מבין שכסף זה דבר חשוב בשבילך,ואין לך רצון להשקיע שקל מעבר לסכום שאמרת . לגיטימי.

ושבע אלף על שיפוץ גיר יש לך? או ארבע אלף על ראש מנוע או במקרה הרע מנוע חדש כי הבלוק אלומיניום כולו אכול מהקורוזיה יש לך?

או ארבע מאות שקלים פה ושם על בלאי טבעי?

או מאה שקלים פה ושם על ידיות ופלסטיקים שנשברים?

תעשה חושבים טוב טוב,ברוב המוחלט של הפעמים ,יש סיבה למה הרכבים האלה כ"כ זולים.

בברכה,אקס קסרה מאוכזב עם חור עמוק בכיס.

פורסם

אז הוא אמר שאפשרי מבחינתו גם רכב ידני.

אני אחדד - הרכבים הללו, במודלים הללו, עם גיר אוטומטי - לא מומלצים. עדיפה הגירסה הידנית.

alfa 156 2.5.

פורסם

אחת מעיסקאות הרכב המוצלחות בחיי (ואני לא ילד), זה רכישת רנו מגן ידנית מודל 2002. הרכב מכנית טופל ומטופל לפי הספר (אבל מעולם לא זכה לשטיפה) ובתמורה נותן לי שירות מהימן ונאמן. הכל בכמעט כלום כסף. עד כדי כך שאני אישית נהנה להשתמש ברכב הזה יותר מרכבים חדישים ו"נחשבים" במשפחה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

VIK לבחור יהיה קשה לדעתי למצוא אחת מהם מטופלת ושמורה, אלא רכבים רגישים לזלזול.

לפותח השירשור עדיף בתקציב שלך רכב יפני כלשהו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רנו מגאן בשנתון שציינת - הרבה מתחפשות לרכב פרטי לאחר שהיו בצה"ל, חברות או אצל סוחרי מכוניות - ממליץ לבדוק טוב טוב אם החלטת ל הרכב הזה. רכב כזה כאשר הוא תקין ומפרטי - מציאה.

קסארה - אחת התמורות הטובות תמורת הכסף.

פורסם
VIK לבחור יהיה קשה לדעתי למצוא אחת מהם מטופלת ושמורה, אלא רכבים רגישים לזלזול.

לפותח השירשור עדיף בתקציב שלך רכב יפני כלשהו.

בתקציב הזה, רכב יפאני יהיה רכב בן 100, מינימום :shock:

יש פה אנשים שקונים קורולה בת 12 ב-30 אלף ש"ח. איזה שנתון תקבל בחצי מהמחיר?

לפותח השרשור - ממליץ לך לחפש קסארה, לא מגאן.

אל תיגע בדיזל הידני - רובן שחוקות - חפש לך אחת עם מנוע 1400 ידנית - נמכרו כאלה פה ושם.

מה שכן, יהיה הרבה יותר קל להשיג רכב אוטומטי. אני במקומך לא הייתי פוסל למרות שהאמינות לא בשמיים (AL4 הידוע לשמצה).

זה לא אומר שמחר בבוקר זה מתקלקל ואתה עומד בפני שוקת שבורה.

סה"כ רכב שנותן תמורה טובה מאוד לשנתון והמחיר שלו יותר זול מפיג'ו 306, שהיא אוטו זהה לחלוטין מבחינה מכנית.

פורסם

אם מבחינת גודל תא מטען זה יספיק לך חפש קליאו ידנית במקום. הן אמינות, חסכוניות וזולות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

306 1.4 ידנית אם תמצא אחת שמורה תקבל רכב נוח מאוד חסכוני בדלק (ובתקציב שלך) אבל עם אחזקה שוטפת

לא הכי זולה וכל מיני ביקורים במוסך ומזגן לא היסטרי, אבל בתקציב שלך תקנה אחת ותשאיר איזה חמישיה לתיקונים.

בהצלחה

• תוכן חדש...