Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר חשבתי שננעלתי פחות או יותר על דגם באו קרסו עם הקליאו הידנית ב-70K והצליחו לבלבל אותי, יש טעם לדעתכם להוציא עוד 15K~ כדי לקנות רכב כמו ה-i20 הידני (או לצורך העניין כל סופר-מיני חדשה אחרת בטווח המחירים הזה)? הרכב אמור לנסוע כ-20K ק"מ בשנה ומה שחשוב לי בעיקר שיהיה חסכוני, בטיחותי ואמין (הייתי מעדיף לא להצטרך להחליף אותו אחרי שלוש שנים).

כל דיעה, המלצה או השמצה תתקבל בברכה.

פורסם

השאלה מה אתה מעדיף? ה- I20 מגיעה עם מנוע 1.4 סמ"ק ידנית ו- 100 כ"ס אבל עם 3 דלתות, הקליאו מגיעה

עם מנוע 1.2 סמ"ק ידנית עם 75 כ"ס אבל עם 5 דלתות, עפ"י נתוני היצרן דווקא ה- I20 צורכת פחות דלק אבל במעט,

לשניהן 6 כריות אוויר ו- 5 כוכבים במבחני הריסוק. הקליאו באמת זולה יותר אך נטולת אבזור, ממליץ לך לגשת לסוכנות

של רנו ולהתרשם מהרכב ובנוסף לבצע נסיעת מבחן ואז להחליט אולי הקליאו תפתיע אותך לטובה.

פורסם

איבזור (למעט איבזור בטיחות) לא מאוד מטריד אותי וגם על ביצועים אני מוכן להתפשר, בהנחה שהם סבירים (ניסע על שתיהן ונחליט). הסימן שאלה היחיד אני מניח הוא לגבי אמינות לאורך זמן - לרנו יש שם לא מדהים בתחום אבל קשה לי להעריך כמה מזה דיעות קדומות שנולדו בגלל בעיות עבר שכבר לא רלוונטיות ורגישות להזנחה של הנהג הישראלי הממוצע וכמה מזה קשור למציאות בשטח...

פורסם

האוטו הוא עסקה מדהימה. קנה אותו, ואם לא תהיה מרוצה מהאמינות אחרי 3 שנים של אחריות, תמכור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...