Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטרה לחבר סאב ומגבר ולהשאיר את הקאוולירית בחיים . . .

טוב אז ככה האוטו הוא שברולט קוואליר שנת 99 אני צריך לדעת:

חוץ מאוטו... מצבר... HU עם יציאת מגבר, מגבר, סאב וכאבלים של RCA מה עוד אני צריך כדי לחבר אותם ותסבירו לי את השלבים אני מזה אודה לכם...

אני הבעיה שלי בעיקרון רק עם החשמל למגבר הבנתי שהמינוס לשלדה ופלוס מושכים מהמצבר אבל צריך איזה פיוזים או נגדים או איזה משהו מיוחד או דמריצים כאבל ישיר (עובי אם זה משנה)??? ואם אני רוצה לכבות תמגבר שלא יתחמם?? איך בדיוק עושים

שוב אני ממששששש אודה למי שיתן לי תשובה טובה ומפורטט 8)

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם בשברולט קאווליר עסקינן:

אני מניח שיש לך רדיו מקורי ברכב, אם כן תיאלץ להוסיף לרשימה מתאם מיוחד שמתלבש במקום הרדיו המקורי ומאפשר לשים רדיו בגודל סטנדרטי (1DIN).

בכדי להגיע בכלל למצב שאתה יכול לשלוף את הרדיו המקורי תצטרך לפרק חצי דשבורד (ואני ממש לא מגזים).

דבר נוסף הוא מתאם אנטנה מאנטנה של רכב אריקאי לאנטנה סטנדרטית.

לגבי התקנת המגבר עצמו ----בצע חיפוש בפורום (תסתכל למעלה בקיצורי הדרך משל הפורום).

אם בשלב זה התייאשת-גש למתקין\אם לא -בהצלחה :lol:

עופר.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

בלינק זה יש לך הסבר לגבי עובי הכבלים לפי אורך הרכב והספק המערכת הצפוי.

בנוסף, יש לך שם טבלה עם ערך הפיוז שאתה צריך לשים על כל אחד מהכבלים שבסופו של דבר תתקין.

באופן עקרוני, יש כמעט כל מה שצריך בכתבה זו, אם יש משהו שלא הבנת אחרי שקראת את זה, אז תשאל ותקבל תשובה מדוייקת.

לגבי כיבוי המגבר - ברדיו דיסק יש כבל שנקרא remote והוא מספק מתח נמוך מאוד ברגע שאתה מדליק את הרדיו דיסק אל המגבר ונותן לובעצם פקודת הדלקה, ככה שכל זמן שהרדיו דיסק כבוי גם המגבר כבוי.

לגבי התחממות - אם יש בכל זאת בעיה של התחממות המגבר - יש בקישור שצירפתי הסבר איך לחבר מאוורר 12V (של מחשב) למעגל ה remote כדי לקרר את המגבר בזמן שהוא עובד.

עופר - לא בהכרח יש רדיו טייפ/דיסק מקורי למרות שזו קוואליר, תלוי באיזה דגם מדובר ובאיזה רמת איבזור היא נקנתה. שלנו נקנתה במקור (ע"י הבעלים הראשונים) ללא רדיו טייפ מקורי.

• תוכן חדש...