Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בבחירת רכב סטיישן או מסחרי קטן

stas1011
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מחפש רכב סטיישן או מסחרי קטן (כמו ברלינגו קנגו וכו'). אני נוסע בסביבות 15K בשנה אולי 20 ולכן אני לא בטוח לגבי הכדאיות ברכישת דיזל (ושמעתי שהמסחריות הקטנות בעייתיות מבחינת אמינות?אמת?). רצוי שהרכב יהיה ידני . גודל לא כל כך משנה כי אני יכול להסתדר גם עם סטיישן.

חשוב שהרכב יהיה אמין .התקציב בסביבות 20K אבל ניתן למשוך גם ל30K.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך תחפש סוזוקי באלנו סטיישן במצב שמור:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=248&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=18172&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

אני יודע שמדובר בגיר אוטומטי וביקשת ידני, אבל בכל זאת ממליץ - מכונית אמינה ולא בזבזנית בדלק.

אופציותץ אחרות עם גיר ידני יותר נדירות (יונדאי לנטרה\ פיג'ו 306, סיטרואן קסרה) ובאופן כללי פחות אמינות.

מסחריות דיזל בתקציב שלך יהיו גמורות ועם קילומטראז' אסטרונומי - אין הצדקה להכניס ראש למיטה חולה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על דייהטסו גראן-מוב.

מעין סטיישן / מיניוואן קומפקטי מאד מרווח ובעל תא מטען ענק.

מאד מאד אמין ודי נוח, יחסית חסכוני ויש גם להשיג בגרסה ידנית! תוכל לרכוש אחד כזה ב-10K או 15K.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאמרת בעצם זה רנו סניק ידני. מיני ואן מנוע בנזין 1600 עם יכולת העמסה כמו של רכב מסחרי. הדגם הידני הוא בסה"כ אמין

מנסיון 5 שנים עם הרכב. למרות שאצלי החיים של הרכב קלים (45K ק"מ ב-5 שנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...