Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני כבר הרבה זמן מעוניין לקנות את ההרטז XL שלהם לומרות שעדיין לא שמעתי אותו שמעתי רק שיבוחים עליו

אז מצאתי היום את זה

http://cgi.ebay.com/HV-165XL-4-HERTZ-SET-WOOFER-6-5-SPEAKERS-/130531096744?pt=Car_Speakers&hash=item1e644278a8

לא יודע אם המחיר מציאה או לא כי אני לא יודע את המחירים בארץ ( אם יהיה אפשר לקבל מחירים בארץ אני אודה לכם )

ואני רוצה לדעת מה אני צריך לבקש מהמוכר כדי לדעת שהסט מקורי ולא מזוייף?

ואיך הסט הזה יהיה לעומת מה שיש לי כעת, דוטק 6.5?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

הסט עולה בארץ בסיבות ה1500 ש"ח. לדעתי עדיף כבר לקנות את זה כאן.

לגבי הדוטק דבר אחד בטוח הוא יהיה שונה.

שים לב שבקישור זה רק וופרים לדעתי.

פורסם

הזמנתי מEBAY דרך חבר את ההרץ הי אנרגי הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HERTZ-HI-ENERGY-HSK-165-6-5-COMPONENT-SPEAKERS-SETS-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cb74066bbQQitemZ260772488891QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

וגם התייעצתי בפורום, ואף אחד לא נתן לי תשובה נחרצת להאם זה זיוף או אמיתי. זה אמור להגיע בשבוע הקרוב, אני אבדוק אותו, נפרסם כמה תמונות, נחבר אותו למגבר ואז נקבע סופית אם זה אמיתי או זיוף.

פורסם

לא ניתן לקבוע בוודאות דרך מסך המחשב ותמונות שמישהו פירסם האם זה זיוף או לא. יכול בכלל להיות שהתמונות שפורסמו הם בכלל לא התמונות של מה שנשלח. בכל אופן למי שבחר לקחת את הסיכון אז נקווה לטוב.

פורסם

יצא לי לדבר עם היבואן כאן בארץ בחו"ל יש זיוף של MLK165 ב 265 דולר וההרץ היי אנרגי' 150 דולר

ככה שתעשו חשבון לבד שווה להביא מה איי ביי או לא

פורסם

נו, באמת. את מי שאלת, את הבנאדם שחרוט לו אינטרס על המצח. האינטרס של היבואן הוא שכמובן אנשים יקנו ממתקינים בארץ, אחרת המתקינים לא יקנו ממנו שזה שווה להפסד של כסף. אגב, השבוע התקשרתי לאיזה מתקין במרכז, שמוכר גם רכיבים של הרץ. אמרתי לו , "תגיד, קניתי סט של הרץ מEBAY, אפשר לבדוק אותו אצלך אם הוא אמיתי"? עוד לא אמרתי את המילה EBAY והוא ישר נכנס לדברי ואמר ש"אם זה מEBAY זה בטוח זיוף". טוב.

יכול להיות שבאמת הקומפוננט שבת'רד הזה או זה שהזמנתי הם זיופים, אבל לא הייתי מסתמך על כל מיני בעלי אינטרס כדי להוכיח זאת סופית.

פורסם

אתה יכול לא להסתמך על בעלי אינטרס אבל כשבעל האינטרס כמו שאתה אומר מקבל מיילים מאלקטרו מדיה היצרן והיצרן הוא זה שנותן לו את הנתונים האלה ואתה מחליט שהוא בעל אינטרס בכל מקרה תהנה לך מהסט

פורסם

ואם הוא יגיד לך שהוא קיבל מייל מהיצרן שכל מה שמוכרים בEBAY מהמוצרים של הרץ זה זיוף, אז גם תאמין לו? כשמונח הכסף על השולחן, אז אף אחד פתאום לא נחמד או "מוכר גבר" כמו שחשבנו לפני, כל אחד חושב על הכיס שלו(ובצדק האמת). ושוב, אני לא אומר שמה שקניתי הוא אמיתי, יש פה סיכוי של 50/50, אבל הייתי מעדיף להסתמך על חברי פורום כמו איתמר ואדי שיגידו אם לדעתם זה זיוף, מאשר על מתקינים או יבואנים אינטרסנטים.

פורסם

תקשיב לי זה לא ממש משנה מאיפה אתה תקנה מהיבואן או מאיזה אתר בחו"ל מה שאני אומר כאן זה מה שנאמר לי שראיתי את זה בסה"כ

אני יכול להגיד לך ב 100% שהיבואן משתדל שבארץ לא יהיו זיופים

קח בחשבון שלא כולם מנסים לדפוק אחד את השני עדיין יש אנשים שהם בסדר וגם עם אתה תפנה ליבואן בכדי לדעת אם הסט מקורי או לא הוא יגיד לך את האמת ולא ינסה לדחוף לך עוד סט כזה

פורסם

אני חייב להסכים עם george

אני מכיר את היבואן ואני משוכנע שהוא יגיד אמת ולא ישקר לגבי זיוף של המוצר

ובדרך כלל כשמכריזים על מוצר כמזוייף זה מלווה בהסבר של למה זה מזוייף

לכן האינטרסים של היבואן לא באים בחשבון כרגע ובטח לא כשמדובר ביבואן הספציפי הזה

• תוכן חדש...