Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב מהעבודה - מזדה 3 (ללא שליטה מגלגל ההגה)

אני מאוד אוהב מערכות לרכב - ומבין (קצת...) אבל אני לא מעוניין / יכול להתקין כל דבר ברכב הליסינג

ציוד שלי ולא מותקן:

מגבר 5 ערוצים של הייפוניקס

HU של פנסוניק Q8400

סאב כפול 10 אינץ' של רוקפורד

הרצון:

לשמוע ברמה הכי טובה שאפשר מצד אחד, ואפשרות לפרק מצד שני, בלי "ראיות" (אין לי אפשרות לבצע חורים / חיתוכים)

כרגע בוליום גבוה, הסאונד מתחיל להתחרבש - בעיקר בסים

שאלה:

האם אפשר להתקין רק רמקולים למערכת הקיימת ברכב (בלי הציוד שלי) וזה יספק סאונד טוב

מה אתם ממליצים?

פורסם

השיפור יהיה עצום?!

אתה סגור על זה?

כלומר, אני מתקין קומפוננט באיזה 700 ש"ח של rockford (אגב, איך הרמקולים של הרץ?)

בלי מגבר, בלי סאב, בלי מנחת ובלי כלום, רק הקומפוננט וזה משדרג בהרבה מהמצב הקיים?

פורסם

תראה אני לא יודע לדבר ולא רוצה לדבר על מוצרים ספציפיים ומותגים ספציפיים

אני יכול להעיד שבהשקעה של כ 800-900 ש"ח קדימה

ועוד 600 ש"ח אחורה (בקומפוננט קדמי וב 5*7 אחורי) השיפור ברכב יהיה כהבדל יום ולילה

כמובן שזה כעין וכאפס מול מצב של החלפת מכשיר ומגבר וסאבים וכל ה תשע יארד

פורסם

שלום

אני הייתי במצבך.

התחלתי בהוספת טוויטרים - הצליל לא השתפר פלאים.

המשכתי בחיבור של יחידת הראש המקורית למגבר (JBL) בעזרת כניסות ה- HI POWER שלו (אבל ניתן להשתמש במנחת), החלפתי את הרמקולים לסט שהיה ברשותי (Polk SR), קצת בידוד מאחורי הרמקולים וחיברתי סאב.

ההבדל היה מטורף, האקוסטיקה של המאזדה טובה בהחלט ומפתיעה.

אבל, לעניות דעתי, לא מספק. הרדיו המקורי (SANYO) די עלוב בצליל שהוא מפיק ולא היתה חיות בצליל. מבאס....

אני לא יכולתי להמשיך כך - משהו חסר.

לאחרונה החלטתי לרכוש פלסטיק מתאם (+מתאם לאנטנה+מתאם לצמה), הוצאתי את הרדיו, והתקנתי את הרדיו-דיסק שהיה ברשותי (Alpine 9833 ישן וטוב).

וואו - איזה הבדל של שמים וארץ - סוף סוף שומעים ברמה - כאילו חזרה הנשמה לצליל. שלא לדבר על יכולות הכוונון.

מה לעשות - אין כנראה קיצורי דרך לשכמונו, כאלה שאוהבים מוסיקה כפי שהיא צריכה להישמע.

לציין שבעת ההחזרה של הרכב, כך אמר לי המתקין, הוצאת הרדיו והחזרת המקורי תתבצע מהר ללא שום 'טביעות אצבעות'.

בהצלחה

• תוכן חדש...