Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב שכחתי לציין ,

אוראנג הציעו לי חבילה של 400 דקות שיחה ו 400 SMS עם 2GB גלישה במחיר של 190 ש"ח לחודש ללא קשר לכמות שיחות פשוט ריטיינר קבוע.

אגב החזר חודשי של ניתוק זיקה במחיר של עד 99 ש"ח עד לכיסוי תשלום הטלפון [שבבירור בחנויות באנגליה ~500 פאונד].

מקווה שעזרתי.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבילה יקרה !

אני משלם 190 על 1100 דק ו 1100 SMS וגלישה ללא הגבלה בסלקום.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בחישוב הכולל העדפתי לרדת מהיבוא של ה SGS2 ורכישה בחו"ל משום שההחזר מהעבודה על חבילה עצמאית עומד על 250~ ש"ח מהנטו ומעבר לזה עלי לשלם את ההפרש ,

ואילו אם אני נשאר עם ה BLACKBERRY 9700 של העבודה אין לי הגבלה [לא על שיחות ,לא על SMS ולא על גלישה , גם לא בחו"ל] וזה אגב מה שהיטה את הכף לטובת ה BB.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני עם HTC כבר שנה ומטייל בחו"ל המון. מבחינת עמידות ואיכות בנייה, אין לו מה להתבייש, והוא עומד בחזית עם הסמסונג בלי למצמץ.

עצה שלי, קח את המכשיר הכי מתקדם מבחינת חומרה.

לגבי ה-sensation - מביקורות עליו, יש איתו עדיין באגים וגם המסך שלו פחות איכותי מהסמסונג ובשל כך, אני נשאר עם הדיזייר שלי עד הקיץ הבא. סעיף נוסף מבחינתי במכשיר הנ"ל הוא ש-HTC נעלו אותו ומקשים על טוויקנג. לאחרונה הם יצאו בהצהרה שמכשירים הבאים היו פתוחים כמו הדיזייר שלי ויותר ולי כאחד שמתאים את מערכת ההפעלה בדיוק לצרכים שלי זה עקרוני.

Veni Vidi Vici

פורסם
אגב רק עכשיו אני רואה שהיבוא הרשמי של ה SGS2 התחיל החודש:

http://it.themarker.com/tmit/article/15968

אני מקווה שאתה ממהר עם החלטה שלך רוני.

כן, כן, לעזאזל עם כולכם... הטכנולוג שבי לא יכול היה עם המחשבה שבאותו הכסף אני מקבל מוצר נחות. גלקסי 2 נקנה והיום אבצע ניתוק זיקה. לגודל אני כבר אתרגל. איך נפלו גיבורים... :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן, כן, לעזאזל עם כולכם... הטכנולוג שבי לא יכול היה עם המחשבה שבאותו הכסף אני מקבל מוצר נחות. גלקסי 2 נקנה והיום אבצע ניתוק זיקה. לגודל אני כבר אתרגל. איך נפלו גיבורים...

נפלו בקרב ועלו השמימה בליווי שירת הוולקירות.

ברוך הבא לוואלהאלה, משכן האלים והחבר'ה עם האנדרויד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קצת הצחיק אותי לקרוא על זה HTC סובלים מאיכות חומרים והרכבה לאומת סמסונג.

יש עוד יצרן כיום שעושה גופים ממתכת או פלסטיק מגלוון?

דווקא סמסונג הם אלה שהיו חלוצי עידן פלסטיק מבריק וזול.

אני אישית מחזיק כרגע סוני אריקסון אנדרואידי. זה מכשיר השני שלי עם אנדרואיד אצלהם ואני מרוצה בעיקר ממצלמה וחיי הסוללה מטורפים.

דווקא כאן HTC לא היו מצטיינים אף פעם.

SGS2 הוא מכשיר טוב. קצת לא שימושי כיום עם כל הפיצ'רים, אבל בהחלט משהו לגדול איתו.

ברצוני להרגיע את כל החכמולוגים לגבי IPHONE5. מעבר לA5 סגר אפשרות להשתמש בפריצה. עיין ערך IPAD2.

בלי זה אי אפשר להשתמש בSFTP ושאר ירקות שהקלו על החיים.

יש לציין שגם באנדרוייד 2.3.3 הרוט חסום ועדיין לא נפרץ. אבל כל הדברים קיימים שם גם בלי רוט.

פורסם

בימינו , במיוחד עם IOS5 לרוב האנשים לא יעניין במיוחד לפרוץ את המכשיר.

אולי לחלק שחושבים שהם PowerUsers כי הם רצים בRoot (בלי להבין למה זה רע ומסוכן מ1000 סיבות שונות) ולאנשים שאוהבים לשחק קצת עם הUI זה חשוב.

לקהל הרחב - זה ממש לא פונקציה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רוני, תתחדש - עשית את הבחירה הטובה ביותר. בקרוב מאוד אצלי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ליביו, אני מבין, פשוט אין "לפרוץ" אנדרואיד. יש לתת לו רוט ולהחליף רומים וקרנלים, זה לא נקרא לפרוץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...