Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2 TSI או 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואלה בעניין כל אלה שרוצים לדעת מחיר אז כך המבצע שלהם כרגע הוא

על הסיאט איביזה 1.2 tsi עד 10000 שקל הנחה תלויי כמה אתה יודע לדבר...

ואפשר להוציא מהם את זה עם מערכת מולטימדיה ודיבורית בלוטוס + עוד 1-2 שיפורים נוספים לבחירה(וגם זה תלויי ביכולת תמכור שלך)

אז הדגם הרגיל של האיביזה 1.2 tsi יעלה אחרי הנחה כולל אגרת עלייה לכביש באזור 103-105 אלף כולל תוספות כמו שציינתי

והדגם היותר מפואר הספורט יעלה באזור 113-115 אלף שקל כולל תוספות...

אני אישית סגרתי היום על הדגם ספורט 5 דלתות עם תוספות של מערכת מולטימדייה+ דיבורית בלוטוס+איתורן+משענת יד לנהג ב 113 אלף

אם יש מישהו שמתעניין בלאון 1.2 tsi אז אחד לפניי הוציא אותה כולל תוספות ב 109 אלף כבר על הכביש הלאון פצצה אבל אני אישית נמאס לי מהילוכים ובגרסאות מנוע של 1.2 ו 1.4 tsi הם באות רק בידני וזה לא מתאים לי

ההנחה הכי משמעותית שאפשר להוציא זה על הלאון 1.8 tsi שהיא יכולה לבוא גם באוטומט ועליה ניתן לקבל הנחה של 20000 אלף מהמחירון... אבל עדיין אחרי הנחה היא יותר מהתקציב שלי...

מקווה שעזרתי.....

• תוכן חדש...