Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

החלפת מנוע לגאלאנט - שוקל ייבוא של 2.4


edoron01
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי גאלאנט ספורט 2003 עם 100K ק"מ.

באופן כללי מאוד מרוצה מהאמינות והתנהגות הרכב, (כל עוד מבינים שלא מדובר ברכב ספורט והציפיות בהתאם).

לאחרונה חיפשתי (ועדיין מחפש) תושבות מנוע וגיר לרכב ובחיפוש נתקלתי בתצורות הרכב השונות הקימות בחו"ל ושקלתי החלפת מנוע לצורך שיפור הביצועים במעט, אני לא מעוניין ברכב ספורט פרופר אך הייתי שמח למעט יותר כח.

לאחר שפסלתי את רעיון ייבוא מנוע וגיר של גירסת VR4 של הרכב (2.4 ליטר טווין טורבו, +200 כח סוס) בגלל בעיות תאימות, נראה לי שיותר חלקים יוחלפו מיישארו, אני שוקל ייבוא של הגירסה המתונה- 2.4 ליטר (לדעתי מנוע 2000 לא קיים באירופה או ארה"ב והוא "שידוך" לטובת השוק הישראלי.

האם ידוע למישהו מידת התאימות של המנוע למכלולים של הרכב שלי, האם יש צורך בהחלפת גיר ו/או רכיבים נוספים?

כמו כן אשמח לשמוע על השתלות דומות במיצובישי גאלאנט...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...