Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב.

הבן של בן דוד שלי מחזיק בפג'ו 306 1.4 ידנית. לא מזמן שמעתי אותו מדבר על כך שיש שהעובדה שהאוטו שלו בצבע לבן והוא בעל טמבונים שחורים מציקה לו והוא מעוניין להחליף לטמבונים לבנים. יש לו יום הולדת בקרוב אז אמרתי היי, אחלה מתנה !

עכשיו עברתי פה על שירשורים מלפני שש שנים (וואו הפורום הזה קיים מלא זמן!) והמחירים קצת לא אקטואלים אך מבחינת כדאיות לא הבנתי מה עדיף לי: לקחת את הטמבונים לצביעה או לקנות/להזמין טמבונים ?

עכשיו ככה: להזמין טמבונים מחו''ל הבנתי שאפשר לוותר על כך.

בקשר לצביעה - הבנתי שהעסק לא זול ויעלה לי בסביבות ה1000 אם לא יותר עבור שני טמבונים בלבד. האם המחיר נכון ?

וצביעה לבד הבנתי שלא יוצאת טוב, אשמח אם מישהו אחלוק עליי ואראה לי איך. הבנתי שצריך לשייף את הטמבון ולצבוע אותו אך האם התוצאה תצא טובה ?

ובקשר לקניית טמבונים מפירוקיה, כמה אמורים לקחת לי עבור הדבר ? האם כדאי או שיש בפירוקיות רק טמבונים שעומדים להתפרק ?

ממורשה הבנתי שממש לא כדאי להזמין.

אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא, תודה רבה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מסופקני באיזו קלות תמצא טמבונים בפירוקייה, ועוד כאלו שבצבע הרכב ועוד כאלה ללא שריטות.

גש לצבעי או שניים ובקש הצעת מחיר לצביעה, יכול להיות שתופתע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה זה איך זה נראה אחרי צביעה ? התוצאה טובה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אם הצבעי יודע את עבודתו (וזה לא קשור למחיר או למוצאו העדתי) זה יראה מקורי לחלוטין. אם זה יהיה צבעי פארטאצ' זה גם יראה ככה.

צביעת טמבונים היא לא משימה קשה לצבעי, אני לא הייתי דואג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...