Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

היום חזרתי מהעבודה עם בגולף שלי, נסיעה שיגרתית, רועה מאוד, ללא השתולות או כול דבר שונה מבכול יום אחר.

קצת לפני שהגעתי הביתה הבחנתי שנורת הABS והנורה של הESF נדלקו בלוח שעונים.

ניסיתי לנתק מצבר להחזיר, אבל הABS נשאר דלוק.

נסעתי עם הרכב ואחרי כחצי דקה גם הנורה של הABS כתבה, אך לצערי אחרי נסיעה של עוד כ5-10 דק' שתי הנורות נדלקו שוב.

וככה זה קורה כול פעם מחדש.

ABS דלוק, מניע , נשאר דלוק.

דקה נסיעה ABS נכבה.

ממשיך לנסוע עוד כ5-10 דק', ABS וESF נדלקים יחד ולא נכבים למשך כול הנסיעה.

הרכב לא שונה כלל מבחינה כללית בנסיעה, לא ניסיתי לגרום לABS או לESP לפעול לאחר שנדלקו הנורות.

מדובר בגולף דור 4, מנוע 2.0 ידני עם 145 אלף ק"מ, רכב מטופל ושמור מאוד שנוסע מעט מאוד.

מה יכולה להיות הסיבה לבעיה?

אם מישהו רוצה להציע לי משהו כמו "גש למוסך" , אז תודה על העצה, כבר חשבתי לעשות את זה אבל אני בבעיה עם ימי חופש בגלל שיש לחץ מטורף בעבודה שהתחלתי לא מזמן, ומי שמשחק שם משחקים, ממשיך לשחק אותם בחוץ.

תודה מראש לכולם.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

באופן כללי, הנרות האלו יכולות לדלוק ביחד כאשר חסר נוזל בלמים,

תבדוק את המפלס בתור בדיקה ראשונה.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

לא הבנתי, אתה מדבר על הברקס?

אם כן אז זה לא הסחביה לדעתי, כי כשהם נדלקים הם לא נכבים, גם אם אני נוסע וגם אם עוצר, פשוט אחרי 5 דק' נסיעה הם נדלקים וזהו.

פורסם

כרגע הבעיה נפתרה, החוט של החיישן בצד ימין (כשמסתכלים מתוך הרכב) נקרע ועשה קצר, כנראה עקב החלפת הקפיצים, אותו אחד שהחזיר את הכול למקום לא דאג להחזיר את החוט למקום והוא נגע בגלגל עד שנקרע.

כרגע החוט סודר עם קצת אזולירבנד, יש למישהו מושג כמה אמור לעלות כבל כזה? ואם זה בא יחד אם החיישן או שאפשר לקנות רק את הכבל עצמו?

שבת שלום לכולם!

• תוכן חדש...