Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לחבר את הטוויטרים לחיבורים של הרמקולים האחוריים ב HU, או לחבר אותם במקביל לרמקולים הקידמיים ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
האם לחבר את הטוויטרים לחיבורים של הרמקולים האחוריים ב HU, או לחבר אותם במקביל לרמקולים הקידמיים ?

אני חושב שלקדמיים בגלל שזה ייתן לך הפרדה בין האחרויים לקדמיים בכיום של הרדיו דיסק.

ובכל מקרה הם מקדימה אז שיהיו עם הקדמיים.

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

יש לך רמקולים אחוריים ?

יש מגבר ? אם כן למה הוא מחובר ?

אם המצב (כפי שזה נשמע מהשאלה) הוא שאין רמקולים אחוריים, יש רק רמקולים קדמיים, ואין מגבר הייתי דווקא מחבר את הטוויטרים ליציאות של הרמקולים האחוריים.

הסבר: אם אין לך אחוריים (ואתה גם לא מתכוון לחבר,לפחות בעתיד הקרוב) ותחבר במקומם טוויטרים, העוצמה שיקבלו הטוויטרים תהיה זהה לעוצמה שיקבלו הקדמיים. בנוסף, בעזרת אופציית ה FADER תוכל לשלוט על הדומיננטיות של הטוויטרים כראות עינייך (תוסיף FAD לאחוריים, יהיה לך יותר טוויטר, תתן יותר FAD לקדמיים יהיה לך פחות טוויטר)

ההמלצה הזו אפילו הופכת להיות יותר חמה ככל שמדובר בטוויטרים יותר פשוטים (כאלה שקונים ב 20 ש"ח) כי לרוב הם מוציאים סאונד (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מאוד צורם (מניסיון) וחיבור כזה יאפשר לך לשחק איתם לפי משמע אזנייך. המצלה זו נובעת מניסיון עם טוויטרים זולים ופשוטים.

אם יש אחוריים, אז כנראה הם מחוברים אצלך למגבר (כי אחרת, היציאות של הרמקולים האחוריים לא היו פנויות), ובמצב כזה יש מספר אפשרויות:

א. העבר את ההגברה לרמקולים הקדמיים + הטוויטרים (במידה ומדובר ברמקולים + טוויטרים שיכולים לעמוד בהגברה)

ב. חבר את הטוויטרים כפי שהמלצתי קודם, אם ברצונך להשאיר את ההגברה על האחוריים.

מקווה שאחת מהאופציות שנתתי מתארת את המצב אצלך. אם לא - פרט מה בדיוק המצב.

פורסם

זאת לא השאלה

ברור שהמיקום של הטוויטרים יהיה מקדימה, אבל אם אני יחבר אותם במקביל לרמקולים הקידמיים אז ההתנגדות תירד ל 2 אום, לא ?

פורסם

לא באופן אבסולוטי...

בכל מקרה, גם אם תחבר במקביל - מניסיון שלי - אין חשש.

למה התכוונת ב"לא זאת השאלה" ?

אם אפשר לשאול - באיזה טוויטרים מדובר ? למה אתה מעוניין לשים טוויטרים (אני לא פוסל, פשוט שואל למה) ? איזה רמקולים מחוברים מקדימה, מאחורה ?

פורסם

אני פשוט מקבל טוויטרים, לא קונה.

מקדימה יש פיוניר 2WAY

• תוכן חדש...