Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי נסיון לא מאכזב עם הR1R אך רציתי משהו אוחז קצת יותר

חשבתי לנסות את הR888 המשובח אך אין אותו במלאי.

האם יש בארץ עוד אופציות מספיק טובות במחירים שפויים לסמי סליקסים במידה 15"?

פורסם

בזמנו (לפני כשלוש שנים) אחי רכש במקרה פדרל 595RS במחיר בדיחה. אני הייתי בודק אם עדיין משווקים אותם (דרך היבואן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ניתן למצוא את הצמיג פה ושם במשומש אבל...

לפי מייטב ידיעתי לא מייצרים אותו מ2007 או אפילו לפני.

לצערנו כן. כבר מאוד קשה להשיג צימיגים איכותיים למידה 14.

וחבל, חבל מאוד.

צמיגים טובים ל15?

אתה יכול להשיג את הS-DRIVE המעולים, אני כבר סט שני עליהם ומרוצה מרוצה.

ויש כמובן גם T1R.

איזה מידה מדוייקת ל15'?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
במקרה של פדרל , המחיר הוא לא יותר בדיחה מהצמיג עצמו

היה לך את הצמיג הזה שאתה קובע בכזו נחרצות? או שאתה כמו החכמים האלה שקובעים את איכות המותג לפי הסדרות הנמוכות שלו (אם כך אז תדע שגם ל-TOYO יש שם גרוע בשוק צמיגי המשפחתיות).

פורסם

אני דווקא קראתי דברים טובים על הפדרל,

באיזה מחיר הבאת אותו? אני מחפש צמיג טוב לימי מסלול.

ולנהג המשוגע, הבחור יורד מR1R, מבקש צמיג אוחז יותר עם כוונה לסמי סליקס.

איך T1R נכנס למשוואה הזאת? ו S-DRIVE ?

תבדוק את הפדרל, ואם יש לך תקציב יש גם דאנלופ DZ03

לא יודע אם יש במלאי כרגע, כמה זמן המתנה יש לך לR888?

אולי שווה לחכות?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לא היה לי אותו אישית , אבל אני מכיר כמה וכמה שקנו כזה צמיג

וכולם פה- אחד התאכזבו לכן בכלל לא ניסיתי בכלל

חוץ מזה, אם תיתן לי את הדגם המדויק אני אשמח לקרוא ביקורות חיוביות באינטרנט

בקשר לטויו , השם שלו בעולם נחשב ברמות הביניות ומעלה ולא אחד מהטובים או המובחרים

אבל מה לעשות, בארצנו הקטנטונת אין יותר מדי היצע צמיגים ספורטיביים וכשיש צמיג שהוא ברמת מחיר

נורמלית מינוס אז כולם קופצים על המציאה (שאגב, לרוב מה שהרבה חושבים לא נראה לי R1R נחשב כסמי - אבל זה רק דודי יגיד )

בכל מקרה , בשביל עצמי אני קובע את איכוטת המותג ע"פ השימוש והדרישה שאני צריך וכמובן ע"פ ביקורות באינטרנט לסדרות שאני צריך/רוצה

קאפיש ? :-P

פורסם
אני דווקא קראתי דברים טובים על הפדרל,

באיזה מחיר הבאת אותו? אני מחפש צמיג טוב לימי מסלול.

ולנהג המשוגע, הבחור יורד מR1R, מבקש צמיג אוחז יותר עם כוונה לסמי סליקס.

איך T1R נכנס למשוואה הזאת? ו S-DRIVE ?

תבדוק את הפדרל, ואם יש לך תקציב יש גם דאנלופ DZ03

לא יודע אם יש במלאי כרגע, כמה זמן המתנה יש לך לR888?

אולי שווה לחכות?

דבר ראשון אתה צודק ושמתי לב למה הבחור רשם .

אבל לצערי קשה מאוד על בלתי אפשרי להשיג צמיגים ברמה של סמי למידה הזאת בארץ

תאמין לי אני עובד עם היבואנים של צמיגים וקשה עד בלתי אפשרי להשיג צמיגים ברמה גבוה למידות האלה

אני מדבר על מידות 185/55/14 ו195/45/15

לא יודע במדוייק מה יש לבחור כי הוא לו רשם.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
פדרל FZ 201, FZ 202

יוקוהומה advan a048 , advan neova קיימים בארץ?

אל תגרום לי לבכות טוב

פורסם

אלה בדיוק הצמיגים שהיו לי בקליאו (ועדיין שוכבים אצלי במחסן לימי מסלול עם המנטה), רכשתי אותם בזמנו בכ-500 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והרכבה במידה 195/50/15 (אבל זה היה לפני כ-3 שנים). בזמנו זה היה המחיר של צמיג ספורטיבי במידה הזו כגון SP9000, S.DRIVE וכו'. זה ברור לך למה העדפתי באותו מחיר לקבל סמי סליקס שאולי לא עדיף על ה-R1R אבל בהחלט נותן בראש לכל הצמיגים ה"ספורטיביים" (ולפי מבחנים שקראתי בזמנו אין לו גם הרבה מה להתבייש ביחס לפירמות האחרות בקטגוריה שלו).

הבחור בפנצ'ריה לא הבין מדוע אני מתעקש על הדגם הספציפי הזה (ובודק איתו 20 פעם שהוא לא מתבלבל באותיות) כאשר ה-SS היו זולים יותר ונראו לו אותו הדבר :loco:

אני העדפתי כמקום להחליף כל שנה/10K ק"מ צמיגים ספורטיביים בגלל דופן שחוקה להחליף כל שנה/10K ק"מ סמי סליקס בגלל שנגמר להם הבשר (וברור שבמהלך התקופה הסמי סליקס היו עדיפים בכל מצב)

פורסם

תודה רבה על התגובות :)

ישנו עוד דבר קטן שמעניין אותי וקשור דווקא בצמיגים יומיומיים ואולי חלקכם יודעים איך זה עובדם.

ישנם צמיגים שלחץ(החלקה / בלימת חירום) מפיקים רעש של חריקה כמו רוב הצמיגים.

וישנם צמיגים שהם הרבה יותר שקטים ומפיקים רק רעש של חיכוך עם הכביש.

האם מישהו מכיר דגמים של הצמיגים הלא "צועקים"?

• תוכן חדש...