Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היום העברתי טסט את הרכב הנל.לציין כי בכל כיבוי פתאומי של המזגן הרכב נכבה, כמו כן הרכב נכבה בסיבובים,בעת נסיעה.כאשר אני מדליק מזגן הטורים עולים והמצב יותר טוב,אך הרכב "משתגע" ומתחיל להשמיע תיקתוקים ומד הטורים עולה ויורד...אולי מישהו יסביר לי מה תקול ברכב? אציין כי גשר המצבר השמאלי ברכב מלא קורזיה לבנה..צילמתי סרטון וידאו קצר המראה את התופעה אך לא ניתן להעלותו לכאן ולכן לא העלתי לכאן.הרכב הניו בעל הזרקת דלק ומניע מייד לאחר הכיבוי ללא שום בעיה ולא נדלקת שום נורה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא ברור לי מה הכוונה גשר המצבר. אולי באיזור המצבר יש חיווט כלשהו ויש בעייה של מגעים. לפי התיאור שלך אני מבין שטורים לא יציבים. זה יכול גם להיות בגלל חיישן טמפרטורה או מנוע צעדים מלוכלך/תקול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי צבי.

מדובר בקוטב שמאל של המצבר הוא מלא במעין "פטריה" כזו בצבע ירוק ,שהיתה שם בעבר.ניקיתי אותנה והיא חזרה.

פורסם

את הפטריה בצבע ירוק אתה יכול לנקות עם מים חמים, רק תשפוך את המים וזה ינקה לבד.

אצלי בשרייד בטעות התנתק צינור וואקום וזה גרם לטורים לעלות ולרדת כמו משוגעים(2-3 אלף סלד).

אולי החוטי הצתה \ מצתים לא תקינים אצלך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ווינר תודה.

הרכב עבר יחסית מזמן טיפול,בו לא הוחלפו המצתים.אני אחליף אותם ואעשה לרכב טיפול ונראה מה יהיה.בכל מקרה אצטרך לתקן את חלונות החשמל ואת הצופר של הרכב.למישהו יש עלות משוערת? מישהו יודע את גודל הבוקסה בה אצטרך להשתמש לפירוק המצתים הישנים?

• תוכן חדש...