Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לשבת במושב של הפיאסטה מבלי לנסוע בה ירגיש נח, אבל בנסיעה זה ממש לא ככה, אני לא יודע למה.

אני צריך המלצה למושבים קידמיים נוחים (רצוי מיתקפלים מרכב 2 דלתות) בימקום מה שיש לי בפיאסטה כרגע.

אני מעדיף משהו זול ונגיש שיש בפרוקיות, אבל גם שיוכל להתאים לרכב שלי מבלי הרבה קומבינות, בשביל שיהיה בטיחותי.

הרכב שלי הוא פורד פיאסטה מודל 95.

חשבתי על מושבים של פיאסטה מהמודלים היותר ישנים (88 - 84) אבל אני לא יודע אם הם נוחים.

בבקשה תמליצו על מושבים שיתאימו להרכבה בפיאסטה.

תודה.

פורסם

לא בטוח שהבעיה נובעת מהכיסאות ,

האם בדקת בולמים קפיצים ?

כמו כן אני ממליץ לך ללכת לרפד ולהוסיף ספוג קשיח יותר במקום המקורי ,

תתייעץ עם החברה בפורום אספנות לגבי בעל מקצוע טוב .

לדעתי המחיר לא יהיה שונה מהחלפה לכיסאות אחרים ,מה שגם התאמה של 100% למסילות שלך בטוח לא תשיג .

יוסי

פורסם
לא בטוח שהבעיה נובעת מהכיסאות ,

האם בדקת בולמים קפיצים ?

כמו כן אני ממליץ לך ללכת לרפד ולהוסיף ספוג קשיח יותר במקום המקורי ,

תתייעץ עם החברה בפורום אספנות לגבי בעל מקצוע טוב .

לדעתי המחיר לא יהיה שונה מהחלפה לכיסאות אחרים ,מה שגם התאמה של 100% למסילות שלך בטוח לא תשיג .

יוסי

שלום

אתה מיתכוון לארבעת בולמים?

גם אני חשבתי לכיוון הזה.

אני מרגיש שהרכב "מיתנדנד" בהילוכים נמוכים בעת עזיבת גז .

זה מורגש שונה יותר מרכבים אחרים שנסעתי בהם לכן אני חושד בבולמים.

איך אפשר ליבדוק את התקינות שלהם?

תודה

• תוכן חדש...