Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצ'יטה זה מקלט GPS בלי מסך, עדיף כבר לנסוע עם GPS וקובץ מכמונות מעודכן.

הבעיה שATOO סגר את הקבוצה ולא מעדכן יותר בינתיים.

דווקא כשהוא נהיה רלוונטי מתמיד, הוא התייאש מהבירוקרטיה של גוגל ונשבר.

הצ'יטה היא אביזר יעודי שכן נותן מענה ויש לו עדכונים לכל החיים בחינם.

הוא אכן יקר יחסית, אבל למי שנוהג ללחוץ הוא יכול להסתבר כחסכון גדול תוך זמן קצר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שהוא התייאש מגוגל, לא חסרות פלטפורמות שיכולות לארח אותו ולא חסרים אנשים שהציעו עזרה.

יש כנראה סיבות אחרות.

בקשר לצ'יטה, זה נסיון לעשות קופה על האנשים. בארה"ב מחיר השוק מתחיל מ99 דולר שזה מחיר ראוי לאביזר כזה.

בארץ זה התחיל מ750 ונגמר ב1250 ככל הידוע לי.

בקשר למוכר של איביי - נא לבצע חיפוש בפורום זה פורסם לא פעם ולא פעמיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה מה שהוא כתב במכתב הפרידה.

אם זה עניין של כסף, אני בטוח שאם הוא היה מקים מערך גביה מסודר היו רבים שהיו מוכנים לשלם כדי להמשיך לקבל עדכונים

לגבי הצ'יטה,אכן, אם עושים "חשבון פשוט" לסך עלות הרכיבים בו ,הוא לא אמור לעלות יותר מ300 ש' לצרכן.

אבל, אם ניקח באותו חשבון גם את העלויות לעדכון הדאטה-בייס ברמה שמצדיקה תשלום כספי כלשהוא (דהיינו אפס מוחלט של פספוסים,לפחות של מצלמות קבועות וגאטסו) , הרי שהם לקחו על עצמם תיק לא קטן.

וחסר להם שלא יעמדו בו.

אגב, זה כמעט 1400 בקישור שצירפו פה.:evil:

פורסם

למה להזמין V1 מEbay כשאפשר מהיצרן עצמו ביותר זול (50$ הפרש?) ? ככה אתה גם בטוח ב100% שאתה מקבל מוצר חדש עם אחריות.

אני גם בעד GPS (מכשיר יעודי או בפלאפון - יש בכל החדשים היום) עם קובץ מכמונות.

לך תדע מה יקרה לחברה שמייצרת את הצ'יטה עוד חצי שנה. אם היא תיסגר, אתה תיתקע עם מעצור לדלת בשווי 500+ שקל.

כרגע הקובץ של ATOO מספיק.

כנראה שבהמשך הוא ירצה כסף (שאני ועוד רבים מוכנים לשלם) על עדכונים ולכן כרגע אין עדכונים חדשים בחינם בתירוצים שונים של "גוגל לא נותנים לי".

ואם לא הוא, יבוא מישהו אחר.

פורסם

https://store.valentine1.com/Store

שים לב שהם לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב וצריך להשתמש בחברה כמו mustop (יש עוד כמה) כדי שישלחו לארץ.

אני נתתי להם לטפל בכל תהליך הקנייה (אתה יכול לקנות בעצמך ולשלוח אליהם או לתת להם לעשות הכול בעלות נוספת).

הגיע אליי לארץ תוך פחות משבוע מרגע ההזמנה.

פורסם
למה להזמין V1 מEbay כשאפשר מהיצרן עצמו ביותר זול (50$ הפרש?) ? ככה אתה גם בטוח ב100% שאתה מקבל מוצר חדש עם אחריות.

.

כי הם לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב וכי אתה קונה מדילר רשמי , TOP RATED SELLER שמוכר לך מוצר חדש וגם יכול לתת לך את המספר הסיריאלי שתוודא מול וולנטיין שהוא חדש ובאחריות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הזמנה מאיביי: 460$ על המכשיר + 35$ משלוח = 495$

הזמנה דרך מאסטופ: 400$ על המכשיר + 38$ משלוח (יתכן שזה יותר זול, אני הזמנתי גם את הקייס שמוסיף למשקל והנפח) + 22$ (אופציונאליים) בשביל זה שיקנו בשבילך = 460$

על שניהם יש מכס 16%.

35$ הפרש, או 57$ אם אתה לא משתמש בשרות "buy for me".

וכמובן שהגלאי "רשום" אצל היצרן על שמך עם קבלה על שמך.

פורסם

מהיצרן עצמו או דרך איביי,

400$ ערך המוצר = 1420 ש"ח

23% מיסים = 326.6 ש"ח

30.5$ משלוח = 108.28 ש"ח

סה"כ 1854.88 ש"ח

חושב לפי שער דולר תיאורטי של 3.55 ש"ח לדולר

איך לכל הרוחות מעזים הספקים בישראל לדרוש 3.5-4K ש"ח על אותו מוצר?

אני אישית שם לב ובודק לגבי כל מוצר בעל ערך של יותר ממאה דולר.

בעלי חנויות עדיין חושבים שאנחנו חיים פה בגטו של שנות ה50 ומודים לאל על כל ליוויס שמגיע לכאן.

נתקו

פורסם

עוד שאלה קטנה הבנתי שצריך לעשות עדכון גרסא לולנטיין מח"ול .

ראיתי את המדריך, אבל האמת שאין לי שמץ בעניין יש מישהו שיוכל לעדכן לי אותו במידה ואני יקנה?

פורסם

והאם כדאי לקנות מכשיר יד 2 ,שישב בערך חודש על אוטו של מישהו הוא מבקש עליו 2500 ש"ח .

יש לי איתו אחריות לשנה וכל מה שנילווה, מה אתם אומרים כדאי?

פורסם
הזמנה מאיביי: 460$ על המכשיר + 35$ משלוח = 495$

הזמנה דרך מאסטופ: 400$ על המכשיר + 38$ משלוח (יתכן שזה יותר זול, אני הזמנתי גם את הקייס שמוסיף למשקל והנפח) + 22$ (אופציונאליים) בשביל זה שיקנו בשבילך = 460$

על שניהם יש מכס 16%.

35$ הפרש, או 57$ אם אתה לא משתמש בשרות "buy for me".

וכמובן שהגלאי "רשום" אצל היצרן על שמך עם קבלה על שמך.

יפה, מאסטופ ירדו מהעץ. פעם המחירים שלהם היו בשמיים.

כשאני קניתי את הוולנטיין שלי לפני כשנה וחצי-שנתיים , דיברו איתי על 3 ספרות משלוח מהם לארץ וזה עוד לפני משלוח בתוך ארה"ב מוולנטיין לMUSTOP עצמם .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מהיצרן עצמו או דרך איביי,

400$ ערך המוצר = 1420 ש"ח

23% מיסים = 326.6 ש"ח

30.5$ משלוח = 108.28 ש"ח

סה"כ 1854.88 ש"ח

חושב לפי שער דולר תיאורטי של 3.55 ש"ח לדולר

איך לכל הרוחות מעזים הספקים בישראל לדרוש 3.5-4K ש"ח על אותו מוצר?

אני אישית שם לב ובודק לגבי כל מוצר בעל ערך של יותר ממאה דולר.

בעלי חנויות עדיין חושבים שאנחנו חיים פה בגטו של שנות ה50 ומודים לאל על כל ליוויס שמגיע לכאן.

נתקו

כי הספק בישראל צריך לשלם משכורות לעובדים, ביטוח לעסק, ארנונה, שכירות, דמי פירסום אם זה במגזינים שונים, עיתונים וכיוצא בזה וכמובן הוא צריך להתפרנס. להמשיך? הספק מחו"ל מוכר לשוק יותר גדול ובכמויות אדירות לכן יכול להרוויח פחות על כל מכשיר אבל כמות המכשירים שהוא מוכר מפצה אותו ואילו בארץ לא מוכרים באותה כמות כמו בחו"ל.

זה עולם חופשי( פחות או יותר) עם שוק פתוח. טוב לך? תקנה, לא טוב לך אל תקנה. ישנם אנשים שמעדיפים לשלם יותר אבל יש להם אל מי לפנות במקרה הצורך בארץ בלי לשבור את הראש ויש את אלה שמעדיפים לקנות מחו"ל ביותר זול ולעבוד מול הספק מחו"ל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש גבול, יבואן רשמי לא קונה את המוצר ב400 דולר, תהיה בטוח. אני מהמר שהם מביאים את המוצר במחיר של 200 עד 300 דולר.

עכשיו נותר רק להצמיד 400 אחוז רווח למוצר ולמכור לפראייר התורן.

רמת המחיר שמוכרים כאן ולנטיין בארץ היא מוגזמת לחלוטין

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יפה, מאסטופ ירדו מהעץ. פעם המחירים שלהם היו בשמיים.

כשאני קניתי את הוולנטיין שלי לפני כשנה וחצי-שנתיים , דיברו איתי על 3 ספרות משלוח מהם לארץ וזה עוד לפני משלוח בתוך ארה"ב מוולנטיין לMUSTOP עצמם .

אולי כללו לך גם את המחיר של המכס בפנים שאתה משלם להם מראש בין אם החבילה תעבור בידוק או לא? ביחד זה אכן סכום 3 ספרתי.

בעצם כאן הייתרון של איביי - אפשר לבקש מהמוכר לרשום סכום נמוך יותר ויש אפילו סיכוי שהחבילה בכלל לא תיבדק. זה לא יעבוד במשלוח DHL/UPS/EMS.

אגב, המשלוח של V1 בתוך ארה"ב היום הוא חינם.

כי הספק בישראל צריך לשלם משכורות לעובדים, ביטוח לעסק, ארנונה, שכירות, דמי פירסום אם זה במגזינים שונים, עיתונים וכיוצא בזה וכמובן הוא צריך להתפרנס. להמשיך? הספק מחו"ל מוכר לשוק יותר גדול ובכמויות אדירות לכן יכול להרוויח פחות על כל מכשיר אבל כמות המכשירים שהוא מוכר מפצה אותו ואילו בארץ לא מוכרים באותה כמות כמו בחו"ל.

גם כשאני קונה טלויזיה/מקרר/מחשב לספק יש הוצאות דומות ועדיין לא יצא לי לראות פער של 95% מערך המכשיר.

באמת נראה לך הגיוני לשלם 3500 במקום 1800 מכל סיבה שהיא?

שוק קטן? למה זה אמור לעניין אותי?

אחריות בארץ? עוד 100 שקל ואי קונה חדש.

בקיצור, הם בונים על ישראלים פראיירים שעוד לא גילו את האינטרנט או מפחדים לשלם כאלו סכומים בלי לראות את המוצר פיזית בחנות.

• תוכן חדש...