Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

התחדשתי באלמרה פרפקט 1.8 2003, כרגע מעוניין לבצע טיפול שכולל החלפת שמן מנוע, נוזל קירור, פלאגים, פילטר שמן, פילטר אויר ושמן גיר.

את הטיפול אני מבצע לבד, 4 שנים ביצעתי טיפולים בסאני (זכרה לברכה) כך שאין שום בעיה להמשיך את המסורת על הנכד.

אני מבקש המלצה על שמן מנוע, עד היום הייתי משתמש בליקווי מולי 10/40 mos2 האפור האם זה מתאים גם לרכב הנ"ל?

מה ההמלצה של היצרן בכלל? מישהו יודע?

לגבי נוזל קירור, עד היום השתמשתי בפרסטון, לא הייתה אף פעם בעיה! אך בחיפוש בפורום ראיתי המלצות על נוזל קירור מקורי של ניסן, האם זה באמת מחייב? לגבי פילטר שמן כמובן שרק מקורי, לגבי פילטר אויר, האם חליפי לרכב הנ"ל זה מספיק?

פלאגים, פילטר שמן ושמן גיר יירכשו במוסך מורשה, או שאשמח להמלצות על מקומות שניתן לרכוש גם מקוריים במחיר טוב יותר באזור המרכז (רמלה, לוד, בער יעקב, נס ציונה, ראשון וכל מה שמסביב...)

תודה רבה.

• תוכן חדש...