Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת בערב בשעה 19:00 יצא בחור משפרעם בשם זוהיר לכיוון חוף קישון על מנת ליהנות מהתחביב שלו, לדוג.

הבחור, שקיבל רישיון לסירה בדצמבר, יצא לטיול עם עוד חבר.

לקראת השעה 22:00, הים התחיל להשתולל והגלים נהיו יותר גבוהים. השניים החליטו לחזור לחוף. כחצי קילומטר מהחוף, מים התחילו להיכנס לסירה ועמדה להתהפך.

שניהם נפטרו מכל מטען מיותר שהיה על גופם, לבשו מצופים והחליטו לקפוץ למים. החבר הצליח לשחות עד שהגיע למצוף שמקובע בתחתית הים ונמצא קרוב לבסיס חיל הים. אותו בחור, זוהיר, נעלמו עקבותיו.

הבחור שהגיע למצוף, אחז בו קרוב ל 5 שעות, עד שעברה ספינה באיזור במקרה. הבחור הזה ניצל, אבל זוהיר עדיין נעלם.

כוחות הביטחון קיבלו הודעה על האירוע בסביבות 6 בבוקר ביום ראשון, כ-8 שעות אחרי התהפכות הסירה, והתחילו בסריקות אינטנסיביות באיזור. החל מנמל חיפה בדרום, עד עכו בצפון.

כל ניסיונות החיפוש עלו בתוהו. לא נמצאו שרידים לבחור וגם לסירה.

החיפוש נפסק בשעות הלילה, וחודש ביום שני בבוקר בשעה 5. ועוד יום עבר, ועדיין אין שום סימן לבחור או לסירה.

במהלך יום שני בערב, התקבלו כמה שיחות טלפון בבית המשפחה ממישהו שטוען שהוא זוהיר, ושהוא נמצא במקום שאין באפשרותו לתאר. כמה מאלה שדיברו עם הבן אדם טוענים שזה הוא בוודאות, והבנות שלו זיהו את הקול שלו. אבל עדיין ישנם סיכויים גבוהים שזאת מתיחה מגעילה של אנשים חולים.

בעוד כמה שעות, תהליך החיפוש יתחדש. ישנם מלא מתנדבים מהעיר שפרעם וגם מעכו, בעלי ספינות ואופנועי ים, שמתכוונים להשתתף מחר בחיפוש. בנוסף, אירגנו כמה קבוצות של אנשים ואנחנו הולכים לסרוק, בהליכה, את כל רצועת החוף מנמל חיפה עד ראש הנקרה. אולי הגלים זרקו אותו לאיזשהו מקום מסתורי על החוף.

אנחנו מודעים שהסיכויים למצוא אותו חי קלושים, היות והוא נעלם כבר הרבה זמן. אבל עצם העובדה שהסירה שלו עדיין לא נמצאה, אפילו לא שרידים, זה משאיר לנו מקום לתקווה. למרות שיכול להיות שהסירה תקועה בתחתית הים. אבל עדיין, יש לנו טיפה אופטימיות.

הבחור הנעלם במקרה הוא המכונאי שלי, שטיפל לי ברכב בנאמנות במשך 5 שנים רצופות.

אני מצרף להודעה את התמונה שלו, ואת מספר הטלפון שלי. במקרה ומישהו ידוע לו משהו על המקרה, אפילו רמז הכי קטן, נשמח לשמוע על זה.

img0210kf.jpg

Uploaded with ImageShack.us

סמיר 0523213607.

שונא גזענים !.

פורסם

קו הטלפון כבר נמצא תחת האזנה וכל שיחה נכנסת מוקלטת. מאז שהתקבלו השיחות התמוהות, במשטרה מנסים לאתר את מקורן.

שונא גזענים !.

פורסם

וגם מתפללים...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הלואי שהוא יופיע פתאם בבית.

קשה להגיד פה דברי תקווה: מנסיוני הקל בשייט - להיות בלב ים יומיים רק עם מצוף/חגורה זה חסר סיכוי. צריך כושר גופני מעולה לשחות בים גבה גלי וסוחף. בעונה הזו הים יכול להיות רגוע ונוח, ויכול להיות סוחף מאוד אפילו שאינו סוער. מוזר שאין בים ובחופים עקבות לשברי סירה ולא לאיש, במיוחד כשהמקרה היה קרוב יחסית לחוף. אם יש מי שיכול לנתח את כיווני הזרימה והרוחות, ולכוון חיפושים דרומה משם אולי תגיעו לעקבות כלשהן. הלואי שתצליחו !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה על האיחולים.

נגמר עוד יום של חיפוש. הדבר היחיד שנמצא זה החרמונית שהוא לבש בזמן שהיה בסירה.

עדיין אין זכר לבן אדם או לסירה.

שונא גזענים !.

פורסם

איפה החרמונית נמצאה?

לאיזה כיוון היו הזרמים באותו ערב? מה היה כיוון הרוח? נמל הקישון נמצא למעשה בתוך המפרץ כך שהזרמים שם בכל מקרה בדרך כלל בתנועה כללית דרומה.

אני אמנם יודע לא מעט אבל כמו חבר שלך בתור תחביב, הייתי ממליץ לך ולמשפחה להתייעץ עם מומחים לימאות, יש כמה בתי ספר שמלמדים ימאות יאכטות בנמל הקישון ויוכלו לתת לא מעט הכוונה באמצעות מעט מידע שתביאו להם.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...