Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, השבוע ביום רביעי, חגיגת שבועות בכרמיאל,

"החגיגה המוטורית" הגדולה בצפון לרכבי אספנות וסימולטורים של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים,

יריד מוטורי ענק לכל בני המשפחה בשבועות בכרמיאל,

כל חובבי מורשת מוטורית ובעלי רכבי אספנות מוזמנים להשתתף בחגיגה המוטורית הגדולה בצפון.

היכונו להפתעות !!

לא מוותרים, לצפון מגיעים,

שבועות בכרמיאל, כולנו חוגגים !!

אתר גלילון (www.galilon.co.il) / כל מה שקורה בגליל מפרסם :-

כותב ראש העיר עדי אלדר לנחום קדמיאל, יו"ר מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל:

"אנו מעוניינים לשלב באירוע הקהילתי את פיתוח המודעות למורשת המוטורית בארץ ביחד עם טיפוח המודעות לזהירות בדרכים ומניעת אלימות בדרכים, בדגש על סכנות האלכוהול והנהיגה בשכרות, הכולל מערכות המחשה (סימולטורים) ומתקנים שיוצבו בזירת האירוע".

2-7.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב,

שיירה נוספת תצא ממקום המיפגש הקבוע בגעש, בנסיעה משותפת וזהירה - לכיוון כרמיאל.

התכנסות - עד 07:30.

למעוניינים להצטרף בדרך:

נסיעה דרך כביש החוף, ירידה במחלף זיכרון והמשך דרך וואדי מילק עד יוקנעם,

שמאלה לכיוון צומת יגור, וימינה לכיוון צפון (וכרמיאל..).

פורסם
שלום כולם אם אני לא חבר מועדון החמש ויש בירשותי רכביי אספנות ואני מעוניין להציגם בארוע בכרמיאל יש אפשרות להצטרף?

תודה ירון

היה כאן פרסום. מציע שתתקשר ותתאם הגעתך. נ.ב. חברות במועדון מן הסתם תאפשר לך השתתפות בחוויות רבות ונוספות.

בהצלחה!

יוסי

מפגש שבועות בכרמיאל: ב 8.6.11 נחגוג שבועות יחד כוווולננו בכרמיאל.אירוע ענק עם שיתוף פעולה בין

מןעדון ה5 ועירית כרמיאל.כווווולם מוזמנים להגיע עם הרכבים,גם חברים של המועדון וגם מי שלא חבר

מועדון 5 אבל מחזיק ברכב אספנות.הכניסה לרכבים עד 10.30 בבוקר.אני מבקש להודיע למי שמעוניין

בטל שלי 0528513111 -אנריקה- או ב אי מאיל [email protected]

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

היה אירוע מצויין, מושקע. הרבה רכבים שכיבדו בנוכחותם. נהניתי מכל רגע!

יישר כוח למארגנים. הכל היה מתוקתק כמו שצריך!

מעוז, הרכב מדהים. משהו קטן ממני :wink:

במהלך האירוע, שולה כהן, ממלאת מקום ראש העיר, הודיעה כי העירייה מתכננת כי כל חג שבועות יהיה אירוע בשיתוף עם מועדון ה-5.

אמוץ הודיע רשמית על פתיחתו של מפגש כרמיאל והסביבה.

שמחתי לקחת חלק באירוע, שוב - תודה לכולם!

נ.ב - תמונות נוספות יועלו בהמשך.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

היה אחד האירועים המדהימים אם לא ה...

נהניתי מאד מכל רגע, כמה אנשים, כמה רכבים, וממש היה מכובד הליווי המשטרתי הצמוד מצומת אחיסמך .

כל הכבוד למי שאירגן והרים את האירוע ולכל הגורמים שעזרו ותרמו להצלחת האירוע.

ה127 עשתה את הדרך לכרמיאל בצורה הכי טובה שיש . (ותודה למי שסבל את הנסיעה האיטית שלי בדרך לאירוע :-D)

כל הכבוד למועדוני הרכב השונים שהשתתפו באירוע.

מזל טוב לבעל המוסטנג שהושקה.

נתראה בשבועות הבא :-D

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אכן אחד האירועים הטובים לאחרונה !

הפרסום עשה את שלו, אלפי אנשים הגיעו לראות את הענתיקות שלנו ונראה שכולם נהנו עד מאוד.

היה ארגון מופתי וכיף גדול, המדרחוב יפייפה והמכוניות השתלבו ונתנו לו נופך מיוחד עוד יותר. העיר כרמיאל מקסימה, היה אוויר טוב ואווירה מצויינת !

תודה לאמוץ, עדי ולכל המעורבים בארגון האירוע המקסים, תודה לשימרון על הקריינות המעניינת ולכל מי שעמל מסביב. תודה לעיר כרמיאל וכמובן לכל החברים שתמיד כיף לראות ! :-P

:mm_yeah:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבר'ה היה אירוע מדהים ! תודה רבה לכם על ההגעה וההשקעה באמת שעשיתם לי את החג. מקווה לראות אותכם גם בשנה הבאה :wink:

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מארה"ב הרחוקה נשלחת ברכת "כל הכבוד" לעדי ואמוץ ולכל המארגנים. העם בגולה דורש תמונות!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קצת תמונות של מועדון אלפא רומיאו ישראל

IMG_0115.jpg

IMG_0116.jpg

IMG_0117.jpg

IMG_0118.jpg

IMG_0119.jpg

IMG_0120.jpg

IMG_0121.jpg

IMG_0122.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם
אכן אחד האירועים הטובים לאחרונה !

הפרסום עשה את שלו, אלפי אנשים הגיעו לראות את הענתיקות שלנו ונראה שכולם נהנו עד מאוד.

היה ארגון מופתי וכיף גדול, המדרחוב יפייפה והמכוניות השתלבו ונתנו לו נופך מיוחד עוד יותר. העיר כרמיאל מקסימה, היה אוויר טוב ואווירה מצויינת !

תודה לאמוץ, עדי ולכל המעורבים בארגון האירוע המקסים, תודה לשימרון על הקריינות המעניינת ולכל מי שעמל מסביב. תודה לעיר כרמיאל וכמובן לכל החברים שתמיד כיף לראות ! :-P

:mm_yeah:

אבל הורס אותי העניין הזה של "רואים עם הידיים"

עוד תמונות מהארוע

http://public.fotki.com/GalDimand/2011--/

• תוכן חדש...