Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות סירת ג'ט בקרוב, המשקל שלה כולל העגלה והדלק 800 ק"ג.

היצרן בארצות הברית וקנדה ממליץ על 1000 פאונד שזה 456 ק"ג, מחיפש באינטרנט המכוניות הללו יכולות הרבה יותר והנתונים באירופה שונים מהנתונים שיש פה, לפי מה שהבנתי מהחיפוש היצרן ממליץ על משקל גרירה נמון בכדי למכור רכבים גדולים יותר.

מישהוא יודע מה המשקל המומלץ באירופה?

מדובר על קאמרי 2007 עם ה3.5 ליטר V6 מאוד חזק, אותו מנוע מותקן באחות הגדולה טויוטה סיינה.

מובן לי שהמנוע משודך לגיר שונה.

במידה והרכב יכול לגרור משקל כזה אני מתכנן לשים לו קירור גיר.

אני לא ממהר לשום מקום ולא הולך לעבור על מהירויות חוקיות עם העגלה וידוע לי על מרחק בלימה שונה ולקחת את הזמן בהאצה.

מחיפוש באינטרנט מצאתי קאמרי מהצורה הישנה בעלת 4 צלינדרים מושכת עגלה דומה (אפילו עם גלגים מטורפים)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מצאתי את מה שחיפשתי

500 ק"ג נגרר ללא ברקסים

1200 ק"ג נגרר עם ברקסים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...