Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוצאה בריסוק חזיתי בסוויפט גבוהה יותר מהפביה 15.7 ציון כמעט מושלם(מתוך 16 נק אפשריות) לעומת 12.9 בפביה.

ובריסוק חזיתי אין משמעות לתוספת כריות האוויר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא שהפיאסטה חורכת אספלט אבל בתחום הזה אל מול כל הסופר מיני היא עולה על כל המתחרות שלה לקבוצה, פשוט כיף לנהוג ברכב הזה ומבחינתי זה שווה הכל

גם את החלפת הגיר פעמיים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339128

לא עדכנת איך הסיפור נגמר.

אני מעדיף את הסוויפט על הפיאסטה והפאביה, בעיקר בגלל האמינות(אם אתה לא מחליף רכב מיד לפני שנגמרת האחריות כמו רוב החבר'ה פה, זה חשוב מאד)

פורסם

החלפת הגיר בוצעה פעם אחת ולאחר מכן זאת הייתה בעיה של כיונים, לא צריך להתפס לשטויות קורה שרכב יוצא דפוק מהחברה(קיבלתי אחלה פיצוי בגלל זה) זה יכול לקרות בסוזוקי סוויפט ובעוד הרבה רכבים, מאז הביקור האחרון הרכב נוסע מצוין ולא הייתה בעיה ברכב סה"כ זהו הגיר הוותיק של הפוקוס שחולק את אותם המכלולים ובופקס הוא מגלה אמינות.

אפילו שהחלפתי גיר אני כלל לא מצטער על הרכישה ואמשיך להמליץ עליו למי שיחפש סופר מיני.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
זה גם אומר שהיא תשאר מוגבלת במחינת מימדים, כבר עכשיו רוב המתחרות התארכו ובעיקר התרחבו ביחס לפביה, מה יהיה בדור הבא?

צר לי לנפץ לך את האשליה - כנראה שהיא תהפוך לסופר מיני מגודלת המימדים של הקבוצה, כפי שעשה הדור ה-1 בתקופתו.

הצ'יכים מתגאים לספר על בסיס גלגלים שיעבור את ה-2.50 בקלות, אורך כללי מעל 4.05, מימד רוחב שיהיה 1.70 פלוס ורק הגובה ישאר זהה (1.50).

בדור הנוכחי היא אכן מעט צרה מהמתחרות, אבל בשאר המימדים היא בהחלט מהגדולות בקבוצה ועדיין אחת המרווחת ביותר. וכמובן, יש לה את תא המטען הגדול ביותר - 315 ליטר.

ושוב: השימוש בפלטפורמה היוצאת הוא רחוק מלהיות טיפשי או שלילי - הם לוקחים משהו מוכח ומשדרגים אותו. על הפלטפורמה הזו - לטענתם - הם יכולים לעשות כרצונם, מבלי להיות מוגבלים ע"י הבוסים מגרמניה. בעוד שהפולו והאיביזה חולקות את ה-P25, לסיאט אין שום אופציה לשדרג או לשפר אותה, רק לכייל אחרת ושם זה נגמר. שקודה לוקחים את ה-P24, מותחים, מרעננים ומשדרגים אותה ביד חופשית. אין להם שום הגבלה מצד הגרמנים במקרה הזה, והם מצליחים עם זה טוב מאוד. ה-MK2, מלבד נושא הבטיחות - לא נופלת בדבר מהפולו (הפולו מוקפדת יותר בחלקים מסויימים. רק במסויימים), ומתעלה בקלילות על האיביזה החרפתית.

נותר לקוות שה-P24 פלוס (העדכון העתידי שלה) תקבל גם חיזוק מבחינה בטיחותית.

את זה נדע רק בעוד כשנתיים, לאחר השקת הדור ה-3, ולאחר שה-NCAP יעמידו אותה למבחני הריסוק. נשתדל להיות אופטימיים - זה השדרוג הנדרש באמת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תשמע, אחרי שבן אדם כתב כל כך הרבה רשמים שלו מהרכבים, אתה לא יכול לבוא ולהגיד בולשיט רק כי יש לך פביה ולהסתפק בזה.

מה גם, שאני לא מבין איך היא נכנסה לרשימה בכלל, אם הדרישה הראשונה היא בטיחות, כי היא מבוססת על פלטפורמה ישנה מתחילת שנות 2000 עם 4 כוכבים.

שמע, הבן אדם פותח שרשור ואז בא לשכנע את עצמו אז למה הוא שואל שאלה? (גם אם הבן אדם ינהג על מרצדס ויגיד שסוויפט יותר נוחה לו נעימה לו וכו' מה הטעם לטעון אחרת? בסופו של דבר הוא צריך לנהוג על הרכב לא אנשים אחרים)

ואני בחיים לא רשמתי שעדיף לקנות סקודה פאביה ואני גם אחרון שיגיד את זה כי חוץ מהפאביה יש לי 2 סוויפטים בבית.

לצערי אם האדם רושם שבסוויפט יש אבזור,תא נוסעים וביצועים טובים יותר אז משהו כאן כבר לא תקין.

על מראה,יחס בשירות ומחיר טיפולים אפשר להתפשר על דעה סובייקטיבית.

לפי מה שהוא רשם שיקנה סוויפט שהוא רכב מוצלח ללא ספק והרבה יותר סחיר מהפאביה.

והכי חשוב שיתחדש.

פורסם
שמע, הבן אדם פותח שרשור ואז בא לשכנע את עצמו אז למה הוא שואל שאלה? (גם אם הבן אדם ינהג על מרצדס ויגיד שסוויפט יותר נוחה לו נעימה לו וכו' מה הטעם לטעון אחרת? בסופו של דבר הוא צריך לנהוג על הרכב לא אנשים אחרים)

ואני בחיים לא רשמתי שעדיף לקנות סקודה פאביה ואני גם אחרון שיגיד את זה כי חוץ מהפאביה יש לי 2 סוויפטים בבית.

לצערי אם האדם רושם שבסוויפט יש אבזור,תא נוסעים וביצועים טובים יותר אז משהו כאן כבר לא תקין.

על מראה,יחס בשירות ומחיר טיפולים אפשר להתפשר על דעה סובייקטיבית.

לפי מה שהוא רשם שיקנה סוויפט שהוא רכב מוצלח ללא ספק והרבה יותר סחיר מהפאביה.

והכי חשוב שיתחדש.

קודם כל תודה, אני אכן מקווה שאתחדש.

לגבי המשפט שלך:

"לצערי אם האדם רושם שבסוויפט יש אבזור,תא נוסעים וביצועים טובים יותר אז משהו כאן כבר לא תקין."

יכול להיות שלא קראת באמת מה שכתבתי, וקראת את מה שחיפשת לראות? אין לי הסבר אחר. בשום מקום לא רשמתי שהביצועים של הסוויפט טובים יותר. להיפך, רשמתי שהביצועים של הפאביה הרבה יותר טובים והסוויפט והפיאסטה הרבה מאחור.

כן רשמתי שהיה לי נעים יותר בתא הנוסעים של הסוויפט מאשר של הפאביה, בין השאר בשל המרווח, אבל לא רק. תחושה, מה לעשות, זה עניין סובייקטיבי.

כמו-כן בהחלט רשמתי לגבי האבזור. כאן זה כבר לא סובייקטיבי, אלא עובדתי.

עובדתית, אם משווים את הדגמים הרלוונטיים אליי ולמסגרת המחיר שלי (להזכירך, עד 110K על הכביש), הסוויפט הרבה יותר מאובזרת. לא נתקלתי באבזור מהותי אחד שקיים בפאביה ולא קיים בסוויפט, ואילו הרשימה ההפוכה לא קצרה. מספר דוגמאות חלקי:

בקרת אקלים, פנסי ערפל קדמיים, 3 כריות אוויר נוספות, בקרת שיוט, התנעה וכיבוי עם כפתור, שליטה על מערכת השמע מההגה והרשימה עוד מתארכת.

את כל אלו אני מקבל בסוויפט ב106K ש"ח על הכביש. בשביל להתקרב לאבזור הזה עם הפאביה (אך עדין לא להדביק את הפער לחלוטין), אני צריך לשלם כ-113K ש"ח לרכב על הכביש (7K יותר מהסוויפט, ו-3K מעבר לתקציב).

ושוב, תודה, זה באמת רכב מוצלח. גם הפאביה אגב, מוצלחת מאוד, פשוט עבורי פחות מהסוויפט.

פורסם

אתה יכול לקחת את הדגם הידני ב 98K... חוסך בדלק וב 8K.

דרך אגב, מה זה 7 כריות אוויר ? איפה הכרית השביעית ?

פורסם
אתה יכול לקחת את הדגם הידני ב 98K... חוסך בדלק וב 8K.

דרך אגב, מה זה 7 כריות אוויר ? איפה הכרית השביעית ?

ידני כבר אמרתי - לא בשבילי....

הכרית השביעית היא לברכיים של הנהג.

פורסם

ידידי היקר,

שוב פעם, עשית נסיעת מבחן על הסקודה,סוויפט והפיאסטה

ובחרת בלב שלם את הסוויפט כאוטו הטוב ביותר לצרכיך ולתקציבך האישיים? מצוין. ככה קונים אוטו.

שוב פעם תתחדש, סוויפט אוטו מעולה.

אני שמח לראות שיש אנשים שקונים אוטו אחרי נסיעת מבחן ושקלול מכלולים נוספים כגון הוצ' אחזקה,טיפולים בדיקת עלות-תועלת וכדומה.

נ.ב

לתיקון טעות קטנה, כל הודעותיי הקודמות לגבי הפאביה היו ספציפית לדגם sport 1.2 dsg (ללא יחס לתמחור)

פורסם

התייעצות נוספת, מבין הצבעים הסולידיים יותר (לבן רגיל, לבן פנינה, כסוף, שחור, אפור) על מה הייתם הולכים, ולמה?

אני לא מצליח להחליט....

פורסם

שלשום ראיתי סוויפט בשחור והיא נראתה טוב. אני הייתי הולך על שחור או על כחול ים או כהה כמו שהיה בדור הקודם או אפור עכבר.

שוב פעם אני חייב לציין שראיתי את הסוויפט החדשה בשחור וזה היה נראה ממש ממש טוב.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...