Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיית חשמל כלשהי ברדיו המקורי באוטו

אחת לכמה זמן אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור CD או על כפתור TAPE/MD

הם פשוט לא מגיבים, כל שאר הפונקציות פעילות בצורה תקינה

אין לי אפשרות להגיע אליהם גם דרך כפתור ה MODE בהגה

הדרך היחידה "לסדר" את הבעיה היא לנתק את המצבר ולהחזירו

פעולה שמאפסת את כל ההגדרות באוטו כולל הרדיו, ואז כל הכפתורים נגישים ופעילים

אבל כמו שציינתי לאחר תקופה העסק חוזר על עצמו...

חיפשתי ומצאתי שישנם בדיקות "נסתרות" שניתן לעשות לרדיו (מצאתי אותם בפורום מאזדה העולמי, אם תרצו אפרסם קישור לשם)

מתוכן בחרתי את הבדיקה הבאה

Button Check

Stereo On - Hold Power Button + MD/Tape

Both: With this option enabled it will allow you to ensure that all buttons on the stereo works. Each button will give an audible alarm when pressed, including the steering wheel buttons

הבדיקה הזו בודקת כל כפתור וכפתור בפנל של הרדיו וההגה, ובכל לחיצה משמיעה צפצוף.

מה גם כדי להפעיל את הבדיקה צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי וכפתור ה MD/TAPE שכרגע לא מגיב לי.

אז ניסיתי להפעיל את הבדיקה והצלחתי להכנס אליה, וכל הכפתורים מגיבים ומצפצפים, כולל MD/TAPE ו CD...

אבל כשיצאתי מהבדיקה עדיין כפתור ה CD וה MD/TAPE לא נכנסים לפעולה... confused.gif

מה שמצביע על בעיה פנימית של הרדיו...

האם מישהו נתקל בתופעה כזו ויודע איך מתקדמים מפה ?

האם יש איזה דרך "לאפס" לגמריי את הרדיו משהו בסגנון כמו שאני מוציא ומכניס את המצבר, כדי לפתור את זה. אבל שזה יהיה לצמיתות.... כי ממש לא בא לי אחת לכמה זמן לנתק ולחבר את המצבר ולהסתכן בתקלות חשמל אחרות או נזק למחשב הראשי...

תודה רבה

ברוך

פורסם

אני יכול עזור לך בזה שאתה לא חייב לנתק את המצבר כדי לנתק את המערכת , יש בבית הפיוזים בתוך הרכב פיוז אשר אחראי לכל המערכת , אתה יכול להוציא אותו ולחזירו במקום לגעת במצבר כל הזמן.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

זה גם רעיון, כנראה שאני יאמץ אותו עד שאני אגיע לפתרון סופי

הבאסה בניתוק של המערכת זה שכל ההגדרות והתחנות ששמרתי נמחקות גם כן.

אשמח לשמוע עוד אנשים שמבינים במערכות ויכולים לתת עזרה או עצה

• תוכן חדש...