Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 VS שברולט ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רשמתי "לדעתי", אם יש לך דעה אחרת אתה מוזמן לרשום אותה .

דבר שני לא הייתי ממליץ על רכב בחיים אם לא הייתי רואה אותו וכמו שכתבתי לא נסעתי עליו אלה ראיתי אותו באולם התצוגה.

כמו כן עשיתי כמה נסיעות מבחן על רכבי הצעצוע (אלטו, ספארק , I10)

ולכן כתבתי שלפי המפרט של הפיקנטו + 7 שנות אחריות היא אמורה להיות הבחירה המוצלחת יותר .

כמובן שלא המלצתי לפותח השירשור לקנות את הרכב בלי ללכת לראות אותו ולעשות נסיעת מבחן בעצמו אלה הראיתי לו עוד כיוון מחשבה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1 - תקרא שוב מה כתבת על הפיקנטו ...

2 - אותי הכעיסו יותר "עדת המעריצים" ששיבחו את הבחירה הוירטואלית שלך.

3- והפעם גם הוספת שעשית נסיעת מבחן על "דגמי צעצוע" : I-10 \ 107 \ אלטו ...

4- כמה חבל שהפיקנטו אותה שיבחת, מבוססת על ה I-10 .אותה הגדרת "צעצוע" ...

5- לפחות הבחירה הפרטית שלך, ע"פ חתימתך, הייתה מוצלחת יותר.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
1 - תקרא שוב מה כתבת על הפיקנטו ... כתבתי שלפי מפרט + 7 שנים אחריות זאת לדעתי הבחירה הנכונה ביותר מה לא בסדר ?.

2 - אותי הכעיסו יותר "עדת המעריצים" ששיבחו את הבחירה הוירטואלית שלך... הבחירה היא לא וירטואלית היא גם לא בחירה היא דעה וכיוון למחשבה לפותח השירשור

4- כמה חבל שהפיקנטו אותה שיבחת, מבוססת על ה I-10 .אותה הגדרת "צעצוע" ... את זה אני יודע היא רק מבוססת עליה המנוע חדש ומתקדם יותר ויש עוד 4 שנים אחריות, בסך הכל אמרתי שמבין כל הצעצועים שכוללים I-10 \ 107 \ אלטו ופיקנטו (שבהם דרך אגב פותח השירשור מתעניין) הפיקנטו היא הטובה ביותר, ושוב אמרת בעצמך היא מבוססת על ה-I10 אבל אמורה להיות טובה ממנה, ולכן המלצתי לו לבדוק את הכיוון, אני לא מבין על מה היתעצבנת.?

5- לפחות הבחירה הפרטית שלך, ע"פ חתימתך, הייתה מוצלחת יותר. ברור כי אחרי נסיעת המבחן על הצעצועים הבנתי שאני לא מסתדר איתם וצריך להוסיף קצת .

הערות באדום

שוב לא מבין על מה היתכצבנת בסך הכל המלצנו לבן אדם שאולי לא שמע על האופציה של הפיקנטו לבדוק גם אותה כי היא אמורה להיות טובה יותר .

פורסם
.

לדעתי מדובר בבחור אחד, MB3, שממליץ על רכב שהוא לא נסע בו, וכנראה גם לא ראה אותו מעולם, ובאים עוד 3 "מומחים" שגם הם לא ראו או נסעו ברכב, ומחזקים את דעתו "המקצועית", אכן התגלמות היעוץ המקצועי במיטבו, המשיכו לשפר כך את הרמה המקצועית של הפורום.

.

ככה זה ב-Carsforum.

פורסם

דרך אגב :

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-e44a48c1de4ef21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

אמנם זה לא הדגם הידני אבל עדיין תקרא את השורה התחתונה :

"על כן הפיקנטו צריכה להדאיג לא רק את מתחרותיה מסגמנט הקטנטנות, ולא מן הנמנע שהיא תגנוב גם לקוחות אשר היו בוחרים עד כה במכוניות סופר-מיני."

פורסם
1 - תקרא שוב מה כתבת על הפיקנטו ...

2 - אותי הכעיסו יותר "עדת המעריצים" ששיבחו את הבחירה הוירטואלית שלך.

4- כמה חבל שהפיקנטו אותה שיבחת, מבוססת על ה I-10 .אותה הגדרת "צעצוע" ...

5- לפחות הבחירה הפרטית שלך, ע"פ חתימתך, הייתה מוצלחת יותר.

כמו שציינת! מבוססת על ה-I10 ,זולה מימנה,מאובזרת מימנה,7 שנות אחרות! אז מה לעשות שעדת המעריצים בוחרת בפיקנטו ולא ב-107 המדהימה שלך.

פורסם

לבחור גדול מימדים כמוני שהיה נהג טריילר וכיום על טנדר מפלצתי עם מנוע 5.7 - זה לא רכב שיתאים/התנסתי עליו,

אך באופן כללי למרות שלא התנסתי על הרכבים הנ"ל וגם אין לי כוונה לאמלל את עצמי בצורה כזאת, אך רכב עם 7 שנות

אחריות זה מדהים ומפתה כאחד! לך תדע מה ילך שם במהלך השנים ומה יחסוך לך כסף משמעותי,

אם נעזוב לרגע את הייתרון המשמעותי של האחריות בצד - לך לנסיעות מבחן - תבדוק מה הכי נוח עבורך,

כי להיות בתוך רכב לא נוח שעות זה סוג של גיהנום. תעשה נסיעות מבחן - תשווה מחיר ביחס לתמורה,

קח בחשבון גם את האחריות/שירות/איבזור והנוחות של עצמך כנהג, למרות שקשה להאמין שרכב כזה יהיה נוח

מצטער - אך עדיין קשה לי להתייחס לצעצוע עם מנוע של מכסחת דשא כאל רכב,

4Runner: לדעתי אתה משוחד חזק לגבי הC1/106 ואני מבין אותך כבעל

רכב שאוהב את הרכב שלו - גם אני משוחד על GMC, אבל לא בטוח שהבחירה שלך

תתאים לפותח השירשור, עד כדי כך שאתה ממליץ על הצרפתיות בחירוף נפש,

אולי הבחור ירצה את הI10 בגלל האיבזור, אולי יעדיף את הספארק בגלל הנוחות,

ואולי בכלל את הקיה בגלל האחריות, החוות דעת הכי טובה שיוכל לקבל זה מנסיעות

המבחן והנתונים בשטח, וזה הכל שיקול של מחיר ביחס לתמורה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
כמו שציינת! מבוססת על ה-I10 ,זולה מימנה,מאובזרת מימנה,7 שנות אחרות! אז מה לעשות שעדת המעריצים בוחרת בפיקנטו ולא ב-107 המדהימה שלך.

לא תקבל שום 7 שנות אחריות. תקבל 3 שנים אחריות רגילה + 4 שנים אחריות מצטערים, אבל מאחר ועברת כל כוכבית א', ב', ג' האחריות לא תקפה. מדובר בגימיק שיווקי ותו לא. והאבזור מי ישמע מראות חשמל ו-4 חלונות "אמיתיים" ברכב שמיועד להסיע רק את הנהג 99% מהזמן עושים הבדל.

ב-107 אתה מקבל מנוע מודרני ואיכותי פרי פיתוח של דייהטסו, גיר של טויוטה, הרכבה בצ'כיה ומכונית שנמצאת 5 שנים ברציפות במקום ה-1 בטבלת האמינות באירופה. אבל כנראה שמראות חשמל ורדיו עם RDS יותר חשוב במכונית שמטרתה העיקרית לספק פיתרון תחבורתי זול ואמין.

פורסם

הייתי בסוכנות וראיתי את הפיז'ו מספר פעמים, הבעייה האישית שלי זה שה107 הרגישה צעצוע קטן והפיקנטו הרגישה רכב, אני אישית יורד מc5, צרפתיה ענקית לטובת רכב קטן, ומאוד ניסיתי להמשיך וללכתת על ה107, אבל הפיקנטו מרגישה לי הרבה יותר טוב, למען האמת אפילו האלטו נראתה לי יותר טוב, פשוט ה107 כ"כ יפה אבל יפה לילד בן 18, הפיקנטו גם את תהיה בן 28 כמוני זה לא יראה צעצוע, בטח שלא בפנים.

לגבי אמינות וכו' רק הזמן יגיד.. בכל מקרה אני אישית לא מחזיק רכב יותר מ2-3, ככה שלמכור רכב עם עוד 4 שנות אחריות (נכון לא מלאות) יהיה יותר קל מרכב ללא אחריות, לא משנה איזה סמל בפרונט.

כמו כן בדגם הידני מחיר הרכישה זול יותר, אז אני רואה רק יתרונות.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
לא תקבל שום 7 שנות אחריות. תקבל 3 שנים אחריות רגילה + 4 שנים אחריות מצטערים, אבל מאחר ועברת כל כוכבית א', ב', ג' האחריות לא תקפה. מדובר בגימיק שיווקי ותו לא. והאבזור מי ישמע מראות חשמל ו-4 חלונות "אמיתיים" ברכב שמיועד להסיע רק את הנהג 99% מהזמן עושים הבדל.

ב-107 אתה מקבל מנוע מודרני ואיכותי פרי פיתוח של דייהטסו, גיר של טויוטה, הרכבה בצ'כיה ומכונית שנמצאת 5 שנים ברציפות במקום ה-1 בטבלת האמינות באירופה. אבל כנראה שמראות חשמל ורדיו עם RDS יותר חשוב במכונית שמטרתה העיקרית לספק פיתרון תחבורתי זול ואמין.

גיבוב של שטויות,3 שנים מלאות + 4 שנים מנוע וגיר! אם זה לא נחשב אז למה לא כל היבואנים נותנים אחריות כזאת? קונצרן יונדאי לא נופל היום משום יצרן בתחום האמינות ומה זה אומר שהרכב מורכב בצכיה? שהפועלים שם יותר אמינים מהדרום קוראנים או שהרכב יותר אמין כי הוא מורכב בצכיה? תעשה טובה ועל תכתוב שטויות וגם ברכב זול אנשים מחפשים תמורה למחיר ואם אפשר לקבל רכב מאותו הסגמנת מאובזר יותר זול יותר וגם 4 שנים נוספות על המנוע והגיר אז כן מבחינתי לי זה הערך המוסף ואני לא בא להגיד שה-107 רכב לא טוב אלא להפך מדובר באחלה רכב רק שהקיה קורצת לי הרבה יותר.

פורסם

במשפט אחד פסלת את כל האחריות של קיה, המשפט שלך קרוב להוצאת דיבה אפילו !

יש 7 שנים אחריות 3 רגילות ועוד 4 על מנוע גיר, אף אחד לא אמר שה-107 לא טובה אבל מה לעשות היא פחות משתלמת .

בקשר למנוע - לא ידעתי שבקיה אתה מקבל מנוע מיושן ולא איכותי פרי פיתוח של סוסיתא או בקיצור חלאס עם השטויות.

כניראה שמראות חשמל רדיו RDS 4 חלונות עוד 4 שנים אחריות והכי חשוב מחיר זול יותר מספקים את אותו פתרון שה-107 מספקת רק טוב ונוח יותר .

פורסם

לא משנה מה שתרשמו,ChemGuy85 מנסה להצדיק את הרכישה שלו ולכן מציין שטויות לרעת הקיה,אין מה לעשות מדובר בקונצרן מאוד אמין(יונדאי) רכב מאובזר מחיר מצוין ואחריות מורחבת וזה מדבר בפני עצמו.

פורסם

אני לא מסנגר פה, כי אנשים מסתדרים טוב מאוד בכוחות עצמם, אבל אם ChemGuy85 היה מרגיש עד כדי כך

שבחר בחירה שגויה הוא יכול לבטל את ההזמנה שלו ולרוץ להזמין פיקנטו או ספארק או מה שלא יהיה, אם אני לא טועה הוא עוד לא קיבל את הרכב.

so far so good so what

פורסם

כל אחד ממליץ על מה שהוא רואה לנכון, אני לא מבין למה אתם מתווכחים בנושא.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...