Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב GROUND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי לו אימייל יום שישי בערב, זה בוקר אצלהם.

לא הגיע לי תשובה עדיין, שלחתי היום שוב לכתובת אחרת שלהם. אני מתחיל לקבל רושם לא טוב לגבי ההענות שלהם.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לדאוג, הוא עונה.

תוודא רק שהדומיין של ZED לא הוכר אצלך בטעות כSPAM - לי זה קרה פעם אחת ומצאתי אותו בדואר זבל שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא דיברתי איתו הרבה לאחרונה, פשוט בימי ראשון הם לא עובדים.

אני גם בתהליכי הזמנה של אחד, הוא מוכר די הרבה חתיכות מהלוייתן 2 מאוד מוזר שיש תלונה כזו.

פורסם

ZED אודיו היו אמורים להוציא מגבר חדש ב23 לאפריל ששמו עדיין לא נחשף

מגבר היברידי - קדם מגבר נורות, הגברה קלאס D בהספק של 100 כפול ארבע שאמור להיות הטוב מכל העולמות.

מעניין אם הם כבר שחררו אותו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכשהוא עובד... הוא עובד

:twisted::twisted::twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

התקבלה תשובה מסטיב, הוא מצטער מאוד על מה שקרה, ובאופן אישי יהיה אחראי למגבר החלופי שלי ויקח על עצמו את שני המשלוחים לשם וחזרה.

פורסם

אל תדאג אתה קנית את אחד המגברים הטובים שניתן לקנות היום - בטח ובטח שבמחיר ששילמת עליו.

וגם האתר שלהם נבנה מחדש - תהנו:

http://www.zedaudiocorp.com/index.php/products.html

אפרופו - המינוטאור שלהם (מונובלוק שמוציא חצי קילו וואט ב4 אוהם) הוא FULL RANGE... אמממ אם חשבתם פעם לקנות שלושה כאלה ולהרים סט קדמי פסיבי + סאב (או שניים) על הגברה נפרדת לכל צד ברכב ולסאב - זו תהיה חשיבה מאוד מעניינת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...