Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם -)

אשמח אם משהו שמכיר את הרכב ,יסביר במילים פשוטות מה צריך לבדוק ומה צריך להחליף

בטיפול 200 אלף קילומטר בפורד פיאסטה,מודל 2001 , 1300 סמ"ק , גיר ידני .

כמו כן,כמה בערך עולה טיפול כזה ?

הרבה תודה מראש -)

exlibris:-o

פורסם

אתה צריך להיות יותר ספציפי מזה גבר.

הכל תלוי בהיסטוריית הרכב ומה הוא עבר, טיפול סטדנרטי כולל החלפת שמן מנוע פילטר שמן (רצוי מקורי כמובן) מסנן אויר, ופלאגים (תלוי כמובן ברכב, יש כאלו שלא כל טיפול מחליפים (אירידיום) וכו'..

בכל אופן, כל השאר כמו שמן גיר/רצועות תזמון/פילטר דלק וכו' כבר תלויים במצב הרכב ובהיסטוריה של מתי הוחלף הרכיב / שמן.

פורסם

תודה רבה על תשובתך...

אני מבין שחוץ מהמובן מאליו ( החלפת שמן,פילטר וכו.. )

צריך לבדוק את שאר הדברים ( שמן גיר,רצועות,בלמים וכו... )

בשאלתי התכוונתי לרשימת בדיקה של היצרן בהגיע הרכב ל 200 אלף ק"מ

אני מטפל במוסך כללי ופשוט רוצה לדעת שעוברים על רשימת הבדיקה כמו שצריך.

תודה .

פורסם

לדעתי תעשה סוג של יישור קו:

כל הפילטרים : שמן,אויר ,דלק

שמן מנוע ,נוזל קירור .

פלגים .

בדיקה צינורות וחיבורי בנדים לקראת הקיץ.

פורסם

בנוסף על מה שאמר קודמי, יש סוג של מחזוריות כי אחרי 200K הכל פשוט חוזר על עצמו, משמע: אם יש טיימינג אז כל 90K לפי הגדרת היצרן, שמן גיר כל 50/60K שוב תלוי בהגדרות היצרן וכו' וכו'.

בגלל זה ציינתי שיש באמת לראות מתי בוצע פעם אחרונה כל אחד מהנ"ל, במקרה ואתה לא בטוח פשוט תעשה יישור קו כללי כדי לחסוך כאב ראש בעתיד. (והוא יבוא במידה ומזניחים)

פורסם

טיימינג אין צורך זה שרשרת אלא אם יש איזה רעשים מכיוון התזמון.שמן גיר אתה יכול להחליף אם אני לא טועה המלצה כל 90 אלף ,אני החלפתי ללא שום הרגשה בשינוי כלשהוא.אתה צריך 75W90 אם אתה מחליף .

פורסם

:-o תודה רבה לכל העוזרים .

נראה לי שזה מה שאעשה - יישור קו עם כל השמנים והפילטרים

ושאר הבדיקות ההכרחיות...

שאו ברכה

exlibris

• תוכן חדש...