Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש isracar חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע משהו על המקום...אני מתכנן לקנות משם רכב.. הם כמובן אומרים שהם רוצים בדיקה באזור שלהם יש הרבה מכונים ולא להתרחק מה שמחשיד יעני תאוטו שהם מקומבנים איתם כנראה למרות שאני לא מבין מה הם עושים את זה כי המכון יכול לאכול תביעות אחר כך ובלאגן אז מה .. אז אני יקח תאוטו אני מאמין למכון רחוק מהם וששמעתי שהוא גם אמין ...... מישהו שמע משהו? או ממליץ על איזה בדיקה אמינה שלא תעשה קומבינות

פורסם

אתה רציני? אתה אומר שהם דורשים בדיקה במקום שהם רוצים שכנראה הם שותפים בו ואתה עוד מציין שמקס' תתבע אותם אחרי זה?

המטרה שלך היא להכנס למשפט ולקנות חרא רכב במצב גרוע או לקנות רכב טוב ולהיות בראש שקט כמה שיותר זמן?

אני בכל אופן לא שמעתי עליהם מעולם (אני מהקריות) וגם לא היתי מתעסק. לא חסר היום מגרשים של חברות גדולות כולל של היבואנים עצמם שם אתה זוכה לאחריות, ישור קו כמו שצריך, היסטורית טיפולים מלאה ושאר הטבות (מימון, תשלומים וכו')

פורסם

בחן את עצמך:

האם זה טרייד אין רשמי של יבואן?

האם זה מגרש של חברת השכרה\ליסינג מוכרת סטייל אלדן,אוויס וכו'?

האם זה סוחר סוג ז' שכבר ידוע לך מראש שהוא הולך לעשות קומבינה עם המכון בדיקה?

(אם התשובות יצאו:לא,לא,כן...תסיק מסקנות וברח כל עוד לא קנית ממנו רכב מרותך מ3 רכבים אחרים "יד ראשונה מרופא")

V5

פורסם

זה מאזדה לאנטיס שהמגרשים הגדולים לא מתעסקים איתם כבר ....וגם בפרטיות אני לא מוצא אותה ועד שיש אחת יד שניה פרטית זה שם מה שאני מח פש

פורסם

לא משנה. לא לוקחים רכב לבדיקה במקום שהבעלים של הרכב הוא שותף שם! אם הם לא מוכנים שתקח לבדיקה איפה שאתה רוצה אז זה כבר מראה שהם מסתירים משהו וזה בדיוק כמו לעשות אנ-דנ-דינו מכל המאזדות שיש ביד2 ולבחור אחת

פורסם

כל חודש במשך כל שנות חייה, מכרה הלאנטיס כמה אלפים. כל חודש!

אתה רוצה לומר לי שאין אפילו אחת ששווה את הכסף, רק זו שאצל הסוחר המעפן?

אני גר בקריות ובחיים שלי לא שמעתי על המגרש הנ"ל.

רק לידיעה, בד"כ מגיעות לסוחרים מכוניות מהסוגים הבאים:

1. כאלה שהגיעו בטרייד אין שהתבצע מול היבואנים - נמכרות לסוחרים במקבצים, וגם זה במידה והרכב לא הצליח להימכר תוך פרק זמן סביר בסוכנות של היבואן.

2. מכוניות שמגיעות מהביטוח - אחרי תאונה קשה ושיקום זול במיוחד.

3. מכוניות שנקנו מהוצאה לפועל.

4. מכוניות שהסוחר קונה בלי בדיקה בסכום מגוחך - בד"כ כנראה שיש סיבה שהקונה מוכר במחיר כ"כ זול.

לא נראה לי שהמציאה הגדולה תגיע משם. מתנצל.

פורסם

יש בפורום שרשורים בלי סוף על סוחרים ורכבים ממגרשים ופשוט מדהים אותי לגלות שאנשים לא רוצים להבין את הפרנציפ, רכבים שמוצאים עצמם במגרשים הם ב98% רכבים שכשלו להימכר בשוק הפרטי עקב מצב גרוע מאוד\רכבים אחרי תאונות ששיקמו אותם קוסמטית בלבד\רכבים שהגיעו באילו שהן קומבינות וזה אף פעם אבל אף פעם לא נגמר בטוב.

יש כלכך הרבה אופציות היום כלכך הרבה מבחר, כל כך הרבה כלים של פרסום לרכבים פרטיים אז למה ללכת לסוחרים השקרנים והנוכלים שימכרו את אמא שלהם בשביל עוד שקל??

די אנשים תתעוררו.

פורסם

חבל שלא ביצעת חיפוש, אבל ניחה תרד רלוונטי נתפס במנגון הנושאים דומים.

מלפני שנתיים וחצי.

לקחתי את הרכב לבדיקה, ו .... :shock:

פגיעה ב"קצה שילדה", אינספור תקלות, ומכיוון שהמכונאי הוא חבר אישי - אמר גם שכנראה הרכב היה "טוטל לוס", והמגרש קנה אותו וניסה לשפץ, וכנראה גם שינו את הק"מ.

בקיצור - לא להתקרב.

אז תודה על העצות, מעכשיו אני לא מתקרב למגרשים ....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=225915

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מחזק את התגובות שמעלי. ראש בריא למיטה חולה. זה לא רכב נדיר שצריך לנבור ע"מ למצוא משהו במצב מצוין

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

קניתי 307SW במגרש

היתה אצלי מעל 3 שנים התקלה היחידה אחרי שנתיים היתה קוייל שעלה משהו כמו 1000 שח ובטח לא קשור למגרש.

בעל המגרש גם ארגן לי מימון קטן כי הרכב היה קצת מעבר לתקציב.

כך שאני יכול להעיד על חוויה חיובית מאוד.

המגרש שאני קניתי נקרא טרייד קאר והיה בעבר צמוד למרכזית לב המפרץ .

• תוכן חדש...