Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לנו בעית טורבו בניסן ויינר שנת 2004 הטורבו חייב שיפוץ ואני מבקש המלצות לביצוע. בעלי מקצוע ואם אפשר מחירים.

ברכה עמיקם

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

שמי גיל בן 27 מירושלים.

נוהג על חיפושית גרמנית שנת 71 בשביל הנשמה,

ועל ניסאן אלמרה 2004 בשביל הפרקטיקה.

עד היום צופה פאסיבי בפורום, ונהנה מכל רגע!

פורסם

קראתי את העמוד הראשון ובמקום להגיד מה אני חושב על מה שהלך שם אני פשוט אצטרף כי אולי העמ' שאח"כ היו יותר טובים ופשוט לא היה לי כבר כוח לקרוא (משמרות לילה).

אז אני אסף בן 25 (עוד 9 שעות ו-18 דקות:mm_tongue).

גר ברחובות.

תחביבים: דברים חזקים ומהירים (מכוניות , סמים , מוזיקה שלא מתאימה לאוזן בלתי מזויינת...)

מוזיקה: כמו שאמרנו מהר וחזק , דברים שמגיעים עם הביטוי הארד-קור.

לא נכנס לאיזה חיות יש לי כי אחותי וטרינרית , אני רק אציין שכרגע יש לי רועה גרמני אפור בשם ZIN שמבדיל בין האסטרה של אבא לקורסיקה שלי לכל שאר המכוניות בשני בניינים החולקים במגרש החניה (כשאני או אבא מגיעים לחניה שומעים נביחות היסטריות מהבית אבל אם יכנס אוטו אחר לחניה הוא נשאר בשקט).

הבנתם מהכינוי , אני מתנייע בקורסיקה : שנת 96 מנוע 2200 שהוחלף לפני כחודש וחצי למנוע באותו נפח עם 20 כ"ס יותר (140).

ולבחור בעמוד הראשון שאמר שמוזיקה של ערסים זה פסיכודלית - ערסים שמגיעים למסיבות ושומעים מוזיקה פסיכודאלית בורחים כל עוד נפשם בם - זה לא מתחבר להם , הם צריכים מעט צלילים על מלודיה קבועה בקצב נמוך או שהם לא מצליחים להפקיד בין הצלילים.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

שלום שמי דני ספיבק אני חדש בפורום

אני לא יכול להגיד שאני נוהג על משהו מעניין במיוחד אני נוהג על טויוטה קורולה שנת 94 גיר רגיל

לא משהו מיוחד אבל שלי וזה אחלה של אוטו

כרגע אני סטודנט אבל עד לפני כמה זמן עבדתי במכון לפוליש למכוניות ונקיונות מיוחדים לרכב

אין יותר מדי תחביבים מלבד לנהוג(לצערי שוב אין לי רכב מגניב במיוחד אך בשאיפה שבעתיד ישתפר)

אני יכול לתת עצות לגבי קוסמטיקה לרכב אם מישהו מעוניין

פורסם

שלום לכולם,

שמי לירון ולאחר חצי שנה של חיפושים קדחתניים התחדשתי לפני זמן קצר ב-BMW Z3, שנת 1997, 1800 סמ"ק, ידנית.

הפורום איכותי, עשיר במידע ותורם רבות לתרבות המוטורית בארצנו, כל הכבוד.

לירון.

פורסם

שלום. אני רועי מאיזור ירושלים. כרגע אין לי רכב, יש לי רישיון על אוטובוס, ומשאית מעל 15 טון, מתקין צלחות לווין, וזהו.

אני תימני!! לשאלות בקשר לצלחות לווין - אני פה!!

פורסם

שלום לכולם!

שמי שי ואני בן 26 מאשדוד. עצמאי מפעיל מזנון בביהס תיכון. אוהב לחיות בכייף וברוך ה' הכל יפה.

תחביבים: מוזיקה אפשר לומר שאני אוהב הרבה ואת הרוב. לא מסוגל לשמוע מטאל.או כול מה שקשור לצעקות.

אני בשלן מדופלם ואוהב את זה. זללן לא קטן וברוך ה' גם נראה כך :-) . אני אוהב לצפות בסרטים במערכת קולנוע ביתית הביתית.

אני משוגע על כל מה שקשור לטכנולוגיה כגון: מחשבים, סלולאר, רכבים, מולטימדיה בכלל ועוד...

יש לי היסטוריה דיי מוזרה עם רכבים בחיי. רנו קליאו ואז סיטרואן קסרה דיזל ולבסוף עד שנפל לי האסימון כיום אני נוהג ומרוצה עד לשמיים מהסובארו לגאסי שנת 99 כחולה יפה ואהובה. קניתי ממש לא מזמן גג שבוע וכרגע אני מתחיל לפנק אותה. פנסים וצמיגים צבע ואני מקווה שאני אצליח גם בנושא השמע.

אחלה של פורום אני שמח שהיצטרפתי.

בתודה

שי

סובארו לגאסי 99 אחלה של רכב :-P:-P:-P

פורסם

שלום לכולם

שמי אלי בן 23 בקרוב

במקור מראשל"צ

נוסע מזה שלושה חודשים על איביזה טורבו

מבציר 2001:lol:

turboy

פורסם

שלום לכולם :)

קצת פרטי אליי: אני מראשון לציון. סטודנט, לומד להיות טכנאי מכונות מתמחה ברכב וכרגע בעל תעודת חשמלאי רכב סוג 1

מעולם לא עבדתי במוסך "אמיתי", כמובן עבדתי בסדנאות שונות ששלחו אותנו לעבוד מהבצפר המקצועי שלמדתי בו (סדנאות צבאיות)

אבל הרבה ידע זה לא נתן לי חח... עשיתי רשיון לא מזמן ונמצא כרגע בתקופת מלווה משתמש בזמן כדי להרוויח עוד קצת כסף

וגם להבין איזה אוטו אני רוצה בדיוק.

מקווה גם לתרום בפורום בהזדמנות =)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

שלום שמי שרה

לפני כחודשיים קניתי מיצובישי L300 .

יש לי בעיה בהחלפת הילוכים (רכב אוטומט) וכן בסחיבה.

כרגע אני לפני טסט האם זה מפריע בטסט?

תודה

• תוכן חדש...