Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקורת אחת טוענת שהמזגן חזק מאוד ומקרר את הרכב במהירות. ביקורת אחרת טוענת שמזגן לא להיט ולוקח זמן עד שמרגישים אותו. למישהו יש ניסיון?

פורסם

אתן לך הסבר שנתנו לי לגבי האלטו אני חושב שזה על אותו עיקרון

בבעלותי היה אלטו שנה שלמה.

בקיץ המזגן היה מקרר טיק טק, ובחורף מחמם טיק טק.

בשונה מהפאסאט שהייתה לפני זה וזה די הפתיע אותיאז ביררתי אצל המוסכניק שלי, הוא אמר לי שבגלל שהמנוע קטן יותר הוא מתחמם מהר יותר ( כלומר מגיע לטמפרטורה הנכונה ובכך מתחיל המזגן לעבוד) ולכן במכוניות האלה המזגן נכנס לפעולה אינטנסיבית מהר יותר!

אני מתאר לעצמי ב 107 זה אוטו פטנט

פורסם

מה הקשר בין חימום לקירור?, חימום מתבצע בצורה אחת ומיזוג אוויר בצורה שונה לגמריי.

הרבה תלוי איפה האוטו עמד, אם הוא חטף את קרני השמש באיזור הדשבורד יהיה לו קשה יותר להתקרר כי התעלות רותחות והאנרגיה של האוויר הקר פוחתת.

בד"כ אוטו יתקרר בקיץ כמו שלנו בצורה סבירה עד טובה תוך 7-8 דקות. מומלץ להפעיל מדחס מזגן ולהעביר את תריס הכניסת אוויר לקבלת אוויר מבחוץ כאשר חלונות הרכב פתוחים, לאחר 4-5 דקות לסגור חלונות ולהעביר את תריס כניסת האוויר לאוויר מתוך חלל הרכב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא הרגשתי שינוי גדול ממכוניות אחרות (C1),

כשהאוטו עומד בשמש אני תמיד פותח חלונות לכמה שניות ורק אז פותח את המזגן,

חוץ מזה שבמקרים נדירים הייתי צריך לכוון את המזגן על עוצמת כוח 2, בד"כ הראשונה מספיקה לי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ל 107 וכו' חלל פנימי קטן מאוד. גם מזגן חלש יחסית יספיק לקרר את האוטו בכיף.

לגבי ה 107 ספציפית, אני יכול להרגיע אותך- על עוצמה 2 המזגן מקרר היטב את האוטו גם בשמש.

פורסם

מהניסיון עם ה C1 המזגן מקרר יופי, למרות שבינתיים לא היו עוד ימי חום כמו שהולכים להיות בקיץ,

נראה שהמזגן יעמוד במשימה בהצלחה.

so far so good so what

פורסם

מנסיון עם 107 שכורה, למרות שיש לה 2 פתחים בלבד בצדדים המזגן שלה מ ק פ י א.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מנסיון עם 107 שכורה, למרות שיש לה 2 פתחים בלבד בצדדים המזגן שלה מ ק פ י א.

יש שני פתחים מתכווננים בצדדים (לנהג ולנוסע שלידו), ויש עוד פתח באמצע שזורק כל הזמן אויר ללא יכולת כוונון.

so far so good so what

פורסם

אכן, יש גם פתח מרכזי וללא כיוון.

עוצמת המזגן בהחלט טובה, במיוחד באם משווים למחיר המגוחך של הרכב :)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...