Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ב 12K, שווה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

נפלה לידי הצעה לקנות הונדה סיוויק 91 EX אוטומט ב 12K

לבן אדם נגנב האוטו ממגרש שהאוטו עמד כי החרימו לו אותו.

האוטו נמצא אבל עם ליקויים רבים כגון: בקלית אחורית שבורה, אין פסי קישוט בדלתות, שפשופים בדלתות, אין סוויץ' חלון ימני לא עולה.

בנוסף האוטו בלי מזגן, יש הכל חוץ ממדחס.

יש לי מישהו שיסדר לי את האוטו פחחות, צבע + מזגן וגז ב 2K

המחירון של האוטו עומד על 28K אבל לאוטו אין שוק כמו שאני יודע והוא נמכר ב 18K לרוב יד שלישית.

אין לאוטו שסי ובעל הרכב מוכן לקחת את האוטו לבדיקה ע"מ שנבדוק את מצבה המכני שנראה מצויין ובעל האוטו ערב לזה.

יש רק בעיה אחת רצינית והיא היד הגבוהה שיש לאוטו האוטו יד 8 !!! כן כן.

רציתי לדעת אם שווה לי הסיפור הזה ואם אני אצליח להיפטר מהאוטו הזה עוד חצי שנה - שנה.

תודה לכל העונים.

פורסם

השיקולים הכלכליים שלך - הם עניינך.

תעשה לבד את החשבון - אם אחרי כל ההוצאות שלך ערך הרכב גבוה מההשקעה הכספית שלך בו - אז כ-ל-כ-ל-י-ת יש לך רווח.

רציתי לדעת אם שווה לי הסיפור הזה ואם אני אצליח להיפטר מהאוטו הזה עוד חצי שנה - שנה.

לגבי מימוש הרווח הזה - היה בפורום נביא אחד שידע לחזות קושי/קלות במכירת רכב משומש בעוד שנה מהיום.

הוא נחסם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השקעה כללית תגיע ל 15,000 גג כשהמחירון 28,000.

רציתי לדעת אם המחיר המפתה משתלם בסופו של דבר או שאבא שלי צודק באומרו שרכב כזה עם יד גבוהה לא כדאי לקנות גם לא ב 7K.

פורסם
השקעה כללית תגיע ל 15,000 גג כשהמחירון 28,000.

רציתי לדעת אם המחיר המפתה משתלם בסופו של דבר או שאבא שלי צודק באומרו שרכב כזה עם יד גבוהה לא כדאי לקנות גם לא ב 7K.

אבא שלך צודק אף אחד לא יקנה רכב כזה כשהרכב כבר יד 9 לא משנה מה המחיר

אבל לך תדע תמיד יש את החיילים שצריכים רכב בזול וההונדה היא די אמינה ותתאים

לנהג חדש וטרי אז אולי תמצא מישהוא שירצה אותה בתור רכב ראשון...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...