Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומחייבת רישום ברשיון ?

וא כן, האם די לגשת למכון רישוי לצורך הרישוי או צריך להגיע לעמדה מס' 1 במשרד הרישוי.

מדובר על וו שישמש לגרירת עגלה עם אופנוע מים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריך שקילה של הרכב, ואישור טכניון, ובדיקה של עמדה מס' 1, ותשלום בדואר של אגרה של כ80 ש"ח, וביקור במשרד הרישוי לקבלת הרשיון המתוקן. לפי הסדר הזה.

לא כל המתקינים נותנים אישור טכניון על ההתקנה שלהם, וזה מחייב בירוקרטיה נוספת לקבל את האישור הזה, אז תתעקש על המתקינים שכן נותנים אישור.

פורסם

האם יש לך המלצות למתקין שכן נותן אישור באיזור גוש דן/השרון :?:

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה על המידע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש מקום שמתקינים נגררים בצומת הדרים ליד הכלא,

עם לבוא מכיוון רעננה יורדים במחלף, לוקחים שמאלה, לאחר כ 150 מ' מצד שמאל.

נדמה לי נגררי השרון או משהו כזה, בכל מקרה כל האנשים מבצרה ובני ציון התקינואצלו ללא שום בעיה עם רשיונות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חנן, אם אתה כבר כאן, שאלה אליך, באותו הנושא (בערך :) ): כמה מישקל אני יכול לגרור עם הוואנדורה שלי (חוקית, מן הסתם, בכביש)? ועוד דבר: נניח, שאני רוצה לגרור עגלה עם האוטו אחר עליה, זה ניחשב ל"גרירת רכב" ומחייב רישיון לגרר, או שאם האוטו על העגלה, אז אין בעיה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא סגור על זה, אבל לדעתי מותר לך לגרור נגרר בעל בלמים עצמיים, עם משקל כולל של 75 אחוז ממשקל הוואנדורה שלך לגרירה, כלומר: משקל הרכב ריק פלוס 75 ק"ג לנהג. המשקל לגרירה אמור להיות מצוין ברשיון הרכב אם הותקן בו תפוח גרירה.

אני גורר על הנגרר שלי כבר כשבע שנים, אופנועים וטרקטורון, וכבר נעצרתי לבדיקות רשיונות וכו' בלי שהיתה בעיה כלשהי, אז על פניו, ואני לא מכיר את החוק בעניין, אני לא רואה בעייה אם תגרור מכונית עם הנגרר, בתנאי כמובן שהמשקלים מתאימים.

• תוכן חדש...