Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה הטעתי אותך היתכוונתי ל FA2150x

http://celestra.co.il/products/fa/2150x/

אכשיו זה נישמע לי יותר הגיוני... [=

דימה,ידוע לך מה המחיר של הFA2150X ? ומי זה הבחור שרוצה למכור אותו יד שניה?

אפשר לעבוד אקטיבי אם המגבר FA2150X?

ומה לגבי ה"4 ערוצים חזקים ל וופרים ולסאב ומגבר פחות עוצמתי אבל עם יותר שליטה לטויטרים"? זה שווה את ההשקע?

פורסם
לא ידוע לי המחיר של Celestra

רשמתי לך Hertz ep 4x

לא שאלתי אליו דימה,אבל תודה בכול אופן:-D

הגעתי למסקנה שעדיף לי מגבר 2 ערוצים חזק במקום לגשר מגבר של 4 ובהיתחשב בזה שאני רוצה מונו לסאב של לפחות 600 RMS אם לא יותר

דרך אגב אפשר לעבוד אקטיבי אם 2 ערוצים?

והאם יש הבדל משמעותי בין פסיבי לאקטיבי(הבנתי שהתמורה לא שווה את הזמן הכעב ראש והכסף)?

פורסם

אם שני ארוצים לא תוכל לעבוד אקטיבי , לגבי התמורה אני לא יודע

ואם על הסאב אתה רוצה 600 RMS ומעלה זה מונובלוק

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

אם הייתה אומר מההתחלה שאתה רוצה שיהיה לך הרבה עוצמה ושאתה תרצה להגביר איזשהו סאבוופר מטורף עם מגבר חזק מאוד, כמעט ובטוח שמראש היו מצממים לך את האפשרויות והרוב היו סוגרים פה אחד שאתה צריך מונובלוק.

ככה הייתה מקל על עצמך ועל אלו שניסו לעזור לך

בקשר לשאלה של ההגברה:

שברשותך סט קומפוננט 2WAY הוא בעל טווטיר (הרמקול הקטן)X2, וופר/מיד-באס (שהוא הרמקול הגדול יותר, זה שאצלך ספציפית 6.5')X2, ועוד 2 קופסאות כאלה שהם בעצם הקרוסים (כמו שאמרו לפני, אצלך ספציפית הם בצורה של חצי ירח).

בכדי להשמתמש בהגברה פאסיבית, אתה מחבר את הוופרים והטוויטרים לקרוסים, וכל קרוס אתה מחבר לערוץ במגבר

כשאתה עובד אקטיבית: אתה לא משתמש בקרוס ואתה פשוט מחבר כל אלמנט באופן ישיר למגבר. זאת אומרת 2 וופרים כל אחד לערוץ במגבר ו2 טווטרים כל אחד לערוץ במגבר.

ככה אני חושב שהבנתה למה אי אפשר במגבר בעל 2 ערוצים לעבוד אקטיבית

פורסם

בעבודה אקטיבית אתה צריך לכוון את התדרים שישלחו לכל אלמנט

אם תשלח לטוויטר תדר נמוך מדי אתה תשרוף אותו .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

ה FA2150X היה עולה 1800, כדי לקבל הצעת מחיר פנה לישראל היבואן.

בשביל לקבל תוצאה טובה באקטיבי דרוש הרבה ידע שאין לך, לכן כדאי ללכת על 2 ערוצים חזק ו מונו.

• תוכן חדש...