Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2003-2004

msng
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בעל ניסאן מיקרה 2008 (יד שניייה מליסינג) עם 72,000 ק"מ. מעוניין להחליף בטרייד לאוטו קצת גדול יותר גם במחיר ירידת שנתון. מה דעתכם על האופציה של גולף 1600 2003 או 2004 בקילומטרז' סביר של כ-100 אלף ק"מ. לחילופין, יש גם אופציה של גולף 2000 סמ"ק, מודל 2003 עם 64,000 ק"מ.

(למכור את הניסאן בשוק הפרטי קשה נורא היום... ובקראסו אני יכול לקבל רק מגאן 2006 בתקציב שלי)

אשמח לשמוע דעה מושכלת.

פורסם

יותר מהמיקרה. התחלתי לנסוע מחוץ לעיר ואני רוצה רכב גם קצת יותר מרווח וגם עם קצת יותר נוכחות בכביש פתוח.

פורסם

לעומת המיקרה - אני מניח שהגולף תהייה מרווחת מאוד אפילו.

השאלה - מה אתה מחפש ברכב ? (רכב יותר גדול ? וכן, תתייחס בבקשה מה חשוב לך - בטיחות, חיסכון באחזקה ובשימוש השוטף, מה אופי הנסיעה עירוני/בינעירוני , נוחות... רצוי לציין גם סדר עדיפויות בין הנ"ל).

דבר נוסף, לא פחות חשוב - מה התקציב (כמה אתה מתכוון להוציא סה"כ לקניית הרכב ) ?

(עריכה - אתה "נעול" על גולף ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

מחפש להחליף לרכב קצת יותר גדול.

עיקר הנסיעות בינעירוניות, באופן יומיומי, ולמיקרה אין אחיזת כביש מספיקה.

חשוב לי בטיחות ואמינות לאורך זמן. בעבר הייתה לי פולו שמאוד נהניתי ממנה.

התקציב שלי נגזר מהמחיר שאני יכול לקבל על המיקרה. המחירון שלה הוא אמנם 62000 ש"ח אבל קרסו מוכרים אותן בפחות מ-55,000 ש"ח. ככה שהאופציה היא או טרייד בקראסו (עם מגאן 2006) או טרייד במקום אחר. באוטו דיל הציעו את הגולף.

חושש שלא אצליח למכור בשוק הפרטי.

לא נעול על גולף. אפשר גם סיאט איביזה או סיאט קורדובה.

פורסם

לאור מה שאתה מציין - לטעמי לפחות, הרצון שלך להחליף לרכב יותר גדול הוא מוצדק. עם זאת יש לקחת כמובן בחשבון עלייה בהוצאות השוטפות לאחזקת הרכב (דלק + תיקונים + ביטוחים).

ניסית לפרסם מודעה (ביד 2 למשל) ולראות איך ההענות ? כמה מתקשרים ?

אני מאמין שבשוק הפרטי, תוכל לקבל על הרכב קצת יותר מאשר בטרייד אין, אבל זה יצריך יותר סבלנות ועצבים חזקים...

כ"כ אני סבור שגם המגאן וגם הגולף ייתנו לך מענה הרבה יותר טוב לפי מה שהצגת בדרישותיך. אני ממליץ לך לבדוק עם הטרייד אין השונים את נושא האחריות שהם נותנים לרכבים הנמכרים על ידם. לדעתי יש לזה משקל רב.

alfa 156 2.5.

פורסם

בוקר טוב,

כנראה שבאמת כדאי לך לנסות במגרשים נוספים ואם יש לך את הרצון והזמן אז גם בשוק הפרטי (לוח יד 2 ודומיו).

הרצון לרכישה של רכב גדול יותר מובן והגיוני, אבל כמו שכבר כתבו לך זה ידרוש ירידה קלה בשנתון ואולי גם עלייה בהוצאות האחזקה והדלק.

אם הגולף קטנה לך אז אתה יכול לחפש בורה או פאסאט. מכוניות די בטיחותיות שמרגישות טוב בנסיעה בכביש המהיר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה רבה!

שאלת המשך קטנה: גולף 2004 (1600) עם 100 אלף ק"מ או 2003 (2000) עם 64 אלף ק"מ?

מה שיקול חשוב יותר ק"מ או שנתון, באופן כללי ובהתייחס לדגמים האלה.

המון תודה על העזרה!

פורסם

תלוי מאוד בצורת ואופן הנסיעה.

אין דין 60000 ק"מ בעיר, כדין 100000 ק"מ בבינעירוני (בכוונה נתתי מצב קיצוני). במצב הזה - ייתכן מאוד שנכון להעדיף את הרכב שנסע בבינעירוני .

יחד עם זאת - צריך להתחשב גם בבלאי ה"כולל" של הרכב : 100K ק"מ של בלאי למערכות הרכב אינו זהה (באותם תנאי נסיעה) לבלאי המכלולים ב-60k ק"מ.

בדוק לגבי שני הרכבים (אוטומטיים ?) הסטוריית טיפולים (חשוב!) ומצבם הכללי (עד כמה שתוכל להעריך, לפני בדיקת קנייה).

אישית, אם הייתי אמור להחליט בין הרכבים - הייתי נוטה יותר לדגם ה-2 ליטר (פחות ק"מ, וסוחב קצת יותר טוב. מאידך - ייתכן וצורך יותר דלק, אבל לא בצורה משמעותית).

alfa 156 2.5.

פורסם

שאלה אחרונה..

האם ידוע על בעיות מיוחדות עם הגיר האוטומטי בדגמים האלה? האם יש פה סיכון גדול מדי?

שוב, המון תודה!

פורסם

לגבי הגירים האוטומטיים - יש להם את הרגישויות שלהם, ובוא נאמר שהם קצת עדינים, יש להם בלאי גדול יותר מגירים רגילים ותיקונם יקר (ומה לעשות - לפעמים הם גם מתקלקלים). אם כבר העלית את נושא הגירים - זה מכלול שיש לבדוק אותו בשבע עיניים (החל מנסיעת מבחן שתערוך בעצמך עם הבעלים וכלה בבדיקה במכון או אפילו במוסך שמכיר היטב את הרכבים הללו).

אם אתה (והמשתמשים האחרים ברכב) יכולים (ומורשים) לנהוג בגיר רגיל - אני סבור שזה עדיף ואפילו מהנה יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני דווקא הייתי לוקח אותך לכוון קצת אחר

עדיין נשאר עם סופר מיני אבל אחת כזו שתיתן לך תחושה של קצת יותר "רכב" או נוכחות כמו שאתה קורא לזה.

סוזוקי סוויפט 1.5 ליטר, תשים לה צמיגים טובים שיתנו לך אחיזה טובה - טויו R1, יוקוהמה S DRIVE, מישלן פיילוט וכו' וכו'

ותהנה עדיין מרכב עם עלות אחזקה שפויה לחלוטין, חסכוני בדלק, מראה מודרני אולי אפילו ספורטיבי אם תרצה ולדעתי גם יהיה יותר נוח מהמיקרה ועם אחיזת כביש ראויה.

אני חושב גם שהשדרוג לא יהיה כל כך יקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אופציית הסוזוקי בהחלט מעניינת..

האם הגולף ידוע בבעיית הגיר האוטומטי שלה? האם אני נכנס פה למלכודת ידועה מראש עם אני הולך עליה?

• תוכן חדש...