Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג מזגן בפולו tsi 1.2 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ראיתי הרבה תמונות מאתרים מחול שהפולו מגיעה עם בקרת אקלים דיגיטאלית.

האם בארץ פולו tsi 2011 נמכרת עם בקרת אקלים דיגיטאלית?

תודה.

פורסם
לא, הפולו Tsi שנמכר בארץ מגיע עם בקרת אקלים קלימטיק

פה יש תמונה: http://www.vw.co.il/models/polo/gallery

אתה בוטח בתמונות?

כי בtsi יש שליטה מהגה על מערכת האודיו, ובתמונה לא נראה זאת.

נ.ב אלא אם כן אתה בעל פולו 2011 tsi או ראיתי אחת כזאת, קבל את סליחתי :)

פורסם

thecommander- אני האחרון שמאמין בתמונות פשוט אני אחד שכבר הזמין פולו Tsi ומחכה בקוצר רוח לבואה, בתמונה שהבאתי פה היא של דגם ה 1.4 ידני אך המזגן שם זהה ל tsi (וצודק בtsi יש שליטה מההגה וגם בגיר הוא dsg ולא ידני כמו בתמונה, לסיכום התמונה הייתה להמחיש איך נראה הבקרה של המזגן כמו שציינתי כבר בהודעתי הראשונה), אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור פה או בפרטי כי חרשתי באינטרנט וגם עשיתי נסיעת מבחן על הרכב וגם דיברתי על בעלי רכב כזה, אמנם אין אותו ברשותי אבל עדיין יש לי הרבה מידע עליו

springaviv- אתה טועה ומטעה.. אם אתה לא יודע עדיף לא להגיב ובטוח לא בבטחון שלא ברור מאיפה הוא נובע, פה מגיבים רק אם יש לך משהו נכון/הגיוני/ חכם להגיד ולא בשביל שהמונה של ההודעות יספור עוד הודעה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
לא נכון הדגם טי אס אי נמכר עם דיגיטלי , באחריות הייתי אצל היבואן

זה בוודאות לא נכון,

אמרו לי בפירוש בסוכנות שהוא מגיע עם המזגן האנלוגי קלימטיק, וראיתי כמה וכמה פולו TSI במו עיניי ובאף אחד לא היה את הדיגיטלי.

אולי אפשר תמורת מחיר סימלי (פחחחחחחחחחחח) לשדרג לדיגיטלי..

פורסם

לא ניתן לשדרג לדיגיטלי. אני רציתי לקנות או דרך צמפיון או להזמין מחו"ל אך בסוכנות אמרו שלא ניתן לעשות את זה.

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

כן נשלם 115 אלף ש"ח העיקר לא לנהוג ברכב עם עיצוב של זקנים (סקודה פאביה) ואם לא הבנת המשפט נאמר בבוטות בכוונה בגלל שהמשפט שלך היה ממש ממש לא קשור..

ממש לא איכפת לי איזה בקרת אקלים מקבלים ברכב

העיקר שאני מקבל רכב חזק יחסית

יחסית חסכוני בדלק

יפה ואלגנטי

בטיחותי ועם איכות גימור וחומרים מצויינת ומכלולים מעולים וחדישים..

והכי חשוב כמו שאמרתי יש לי סמל של פולקסווגן בקדימה של האוטו ולא של סקודה (יששש!!)

כל אחד יעשה את הבחירות שלו ומספיק כבר להכניס את המאבק הזה של פולו נגד פאביה כי דובר על זה המון

רק אל תגיד שלא התכוונת שעדיף פאביה כי כל הודעה שלך אתה כותב את זה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תעבור על ההודעות שלך ואז תחשוב שוב על מה שאמרת..

מה שהיה חסר זה שתגיד, "נה נה בננה מצאתי כמו שלך (רק חיקוי :) ) ביותר זול"

*למי שלא מבין ההעלבות שלי כלפי הרכב פאביה נעשות בציניות מוחלטת :)

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...