Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי אתמול לנסוע באיזור היכל התרבות/הבימה ונוכחתי לגלות שהאיזור שונה במקצת מבחינת הסדרי תנועה.

אני מצרף שרטוט של האיזור (לא ממש 1:1, אבל מספיק קרוב - וכן, אני עוד צריך להתמקצע ב MS Paint).

ישנה נקודה בעייתית שרלוונטית לאיזור הזה עד היום - נהגים הבאים מכיוון דרום (שדרות רוטשילד) ומעוניינים לפנות שמאלה לכיוון בן-ציון/תרס"ט, לא מבינים שזכות הקדימה היא שלהם וחלקם עוצרים וממתינים שנהגים הבאים ממזרח יעברו. נהגים הבאים מכיוון מרמורק (מזרח) ונמצאים בנתיב השמאלי, לא מבינים שהם אלו שצריכים לתת את זכות הקדימה לאותם נהגים הבאים מכיוון רוטשילד וחלקם פשוט ממשיכים ישר או פונים שמאלה לכיוון רוטשילד, למרות שמוצב תמרור מתן זכות קדימה משמאל הדרך.

אני גם הצלחתי מעט להתבלבל ולכן אינני סגור על דבר אחד - האם התמרור תקף גם לגבי הנתיב הימני לבאים מכיוון מרמורק? - התמרור והנתיב המדוברים מודגשים באדום.

תודה לעונים!

w05dtpxak5jdkkywa7zk.png

פורסם

התמרור מאוד ברור. אבל נהגים רבים פשוט לא מסתכלים ולכן לא מבינים שמי שמגיע ממרמורק ולא משנה באיזה חלק של הכביש, צריך לתת זכות קדימה (למי שמגיע מרוטשילד).

אני גר ממש ליד, וכל יום יש הרבה מאוד "כמעט"ים הנגרמים בגלל נהגים שפשוט לא מסתכלים על התמרור.

אסף.

• תוכן חדש...