Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר שבוע עם האלטו אני יכול להגיד שאני די שלם עם הקנייה. האלטו פשוט אומרת לך "אני פשוטה, לא הכי יפה ואני גם לא מתאמצת להיראות משהו, אבל אני לוקחת אותך לאן שתרצה במינימום עלות"... וזה בערך הכל. זה המוטו של הרכב הזה ויש משהו חינני אפילו ב"כנות" שהרכב הזה מעביר לך. יש בה הכל אבל פשוט בלי להתאמץ.

קניה טובה לדעתי.

לגביי הנסיעה בה אני איתך לגמרה, אבל בזה שהיא לא נראית משהו אני ממש לא איתך, אני מאד אוהב את המראה שלה ואני אישית לא הייתי מוציא 60 אלף ש"ח על רכב שלא הייתי אוהב איך שהוא נראה, לדעתי הוא הרכב הכי יפה בקטגוריה וזאת אחת הסיבות שבחרתי בו.

פורסם

אין שום סיבה לרכוש אלטו לדעתי כשה-C1 היתה אופציה (הבנתי שאמורה לחזור, כמו שצריך הפעם, לקראת סוף השנה) שעלתה (גם אם מתעלמים מהמבצע שהיה) 65,000. הרכב עם 6 כ"א + ESP. המושבים נוחים יותר, הנסיעה נעימה יותר והרכב חסכוני לא פחות

פורסם
אין שום סיבה לרכוש אלטו לדעתי כשה-C1 היתה אופציה (הבנתי שאמורה לחזור, כמו שצריך הפעם, לקראת סוף השנה) שעלתה (גם אם מתעלמים מהמבצע שהיה) 65,000. הרכב עם 6 כ"א + ESP. המושבים נוחים יותר, הנסיעה נעימה יותר והרכב חסכוני לא פחות

בגלל הסיבות האלה (ועוד כמה לפי דעתי) הוא יכול לבדוק את ה 107, שזה אותו רכב.

so far so good so what

פורסם

נסעתי בו, הנסיעה לא נעימה יותר...והוא באמת אבל באמת אחד הרכבים היותר מכוערים שראיתי אבל זה כבר עניין של טעם.

• תוכן חדש...