Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה,

אמרו שבסוף החודש השידורים האנאלוגים מופסקים וניתן לקלוט רק עם עידן+.

סבבה,

לא רוצה עידן פלוס ולא רוצה עידן כ*ס.

האם עליי,לשלם אגרה?

הרי אני משתמש בTV רק בכדי שתיהיה לי מסך גדול למחשב. יש הכל באינטרנט היום.

בעיקר פורנו.

יאללה פורנו!

צריך לשלם?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה משלם אגרה בגלל שאתה מחזיק מכשיר טלוויזיה בבית, זה לא משנה אם אתה מחבר את ממיר ה- DTT או את המחשב.

פורסם

אהה,פה הבעיה

עד היום לא יכולת להוכיח שאתה לא צופה בשידורים של ערוץ 1.

היום אתה יכול.

אני משתמש בTV כמסך בלבד.

לא מעוניין להסתכל בערוץ 1.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כולם משלמים אגרה,בלי קשר למה שאתה רוצה לראות.

מישהו יודע איזה איכות שידור יש ל"עידן פלוס"?

זה מסך רחב כמו במדינות נורמליות?

במדינה המפגרת הזאת לא חשבו לצאת במסע פרסום שעוד יומיים אין יותר שידורים אנלוגים.

לפחות לכמה עשות אלפי אנשים בסוף החודש אין טלויזיה.

בארה"ב חלקו בחינם ממירים לכל מי שביקש.

אייל

פורסם

אבל היו פרסומות לנושא גם בערוץ 1, גם בערוץ 2, גם בעיתונות הכתובה וגם לפחות חמש כתבות באתרי אינטרנט.

וזה בלי קשר לזה שהמדינה מפגרת :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי איכות שידור - מדובר על איכות מצויינת במידה והקליטה טובה (בפס ה- EPG למטה יש מחוון קליטה). מקס' יש צורך בחיבור אנטנה חיצונית על גג המבנה. מדובר על שיטת שידור 4:3 באופן עקרוני ולא 16:9, אבל בטלוויזיות עם מסך רחב אתה יכול למתוח את התמונה או לצפות כאשר יש פסים שחורים בצדדים ללא המתיחה.

לגבי הפרסומות - אכן רצות פרסומות בערוצים המסחריים והמון המון אנשים כבר יודעים על כך, כנראה פיספסת את הפרסומת.

פורסם

אם תיקח טכנאי שיוציא לך את הטיונר מהטלויזיה ויתן לך קבלה על זה, יפסיקו לחייב אותך ברשות העושק מעכשיו והלאה, בכפוף לביקור בית אומשו כזה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

למה שלא תצטרך לשלם? אתה חי בישראל, אין לנו כוונה להוריד לך מסים רק להוסיף. וממש לא משנה אם אתה לא מקבל שירות

עבורם, עזוב שטויות ותמשיך לשלם כי ישראל מתייבשת, איראן מתחמשת ועזה תוססת. זה לא הזמן לדבר על הורדות מסים.

חוצמזה, רדיו אתה שומע? על הכיפאק, מזל שקראנו לזה אגרת רדיו וטלוויזיה. אז יאללה, תן ת'כסף.

על החתום,

החבובות.

%D7%91%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%95%D7%99%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%A51-200x112.jpg

פורסם

למי שהמליץ על עקירת הטיונר - חבל"ז, זה לא תופס.

מי שיש לו מכשיר טלוויזיה משלם, נקודה.

בנוגע להפסקת השידורים האנלוגיים - גם בלי טלוויזיה בבית לא יכולתי לפספס

את הפרסומות וההודעות והאזהרות. לשם שינוי, זה מהלך שאי אפשר לבוא נגדו בטענות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עצם השאלה שלך מצחיקה, שהמדינה ת-ו-ר-י-ד מיסים? אם כבר תעלה^^^^^ !

אני ההפך במקומך, בדקתי איפה הם יכולים לדרוש יותר.

זה נכון

פורסם

התשלום הוא עבור החזקת מקלט טלביזיה ולא עבור השימוש בו.

בעבר היה מישהו שקלט שידורים דרך מוניטור שחובר למכשיר וידאו. בוידאו יש טיונר.

רשות השידור דרשה תשלום אגרה והאזרח סירב. הענין הגיע אל כותלי בית המשפט שפסק שהקומבינציה הזאת יצרה למעשה מקלט טלויזיה ולכן יש לשלם אגרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...