Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי סובארו B4 שנת 2007 עם 118000 ק"מ. כעבור זמן מה הופיעה תופעה הבאה: כאשר בנסיעה אני לוחץ על דוושת הגז, בטורים נמוכים (2000-2500 סל"ד) הרכב מגמגם ולא סוחב. גם הסל"ד כמעט ולא עולה, אך אחרי 3000 כאילו נפתח ה"פקק" והוא מאיץ כמו מטורף. עשיתי טיפול 120000, אך הבעיה לא נפתרה. במוסך מורשה החליפו לי את הפלגים - לא עזר, בדקו את רצועת טיימינג וגילו שהשן קפצה מהמקום. כאשר סידרו, הבעיה הסתדרה, אך כעבור יומיים שוב חזרה. במוסך מורשה החליפו את המותח הראשי ואת רצעות הטיימינג. שוב הסתדר אך הופיעו רעשים גם בסביבות 2000 סל"ד ולמחרת הבעיה חזרה. שוב ביקרתי במוסך מורשה והפעם הם טענו שהבעיה מחיישנים (2 כאלה) המתזמנים את השסתומים. ניקו אותם אך לא בדקו האם שוב שן קפצה מהמקום והבעיה שוב נפתרה אך הרעשים נשארו. למחרת שוב הבעיה חזרה. שוב ביקרתי במוסך מורשה סובארו והפעם החליפו מסנן דלק. בסה"כ ביקרתי במוסך מורשה 5 פעמים תוך 9 ימים והוצאתי די הרבה כסף. מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה הבעיה?? אשמח לקבל עזרה כי אני כבר מיואש.

• תוכן חדש...