Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Celestra RA475x VS FA2150x+FA275x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחר שניגמר לי תקופה השלילה הגיע הזמן להשלים את המערכת שלי .

המערכת תכיל את האחת האופציות האלו או RA475x או FA2150x+FA275x

בלבד ,

הרכיבים שברשותי הם

ר"ד 9887

סט קידמי: UP6I

סאב : האבוק 15

מונו: 1000D

הייתלבטלות שלי היא כזאת .

אופציה א' מכיוון ש RA מוצהר 75 (בפועל מוציא 100) ואיכותי יותר מסדרת הFA ייהיה עדיף על 2 המגברים מסדרת ה FA

אופציה ב' ובמידה ואני יקח את סדרת ה FA היא חזקה יותר משמעותי מסדרת הRA

השאלות שלי הם

1)במידה ואני יחליף את התיבה של האבוק שלי לתיבה פתחה (מה שכנראה הולך לקרות) איזה אופציה יותר עדיפה שהסאב לא יעליים את הרמקולים לגמרי

2) האם הRA איכותי מספיק שאני יצליח להבדיל באיכות בין שתי האופציות ואני מדבר על הבדל משמעותי ולא סתם על הבדל קטן

3)האם מישהו ניסה לגשר את הRA ? במידה וכן אשמח לקבל חוות דעת על איך המגבר עובד מבחינת דיוק

תודה מראש

חוץ מכול התגובות שאקבל אבקש לקבל תגובות גם (מבעלים של מגברי סלסטרה בכול הרמות ,מהיבאון של המגברים [הבנתי ששמו דני והוא פעיל בפורום] ומבחור שלפי מה שהבנתי יש סיכוי שגישר את המגבר הכינוי שלו הוא תמירK או משהו כזה פשוט לא מצאתי אותו בחיפוש )

ושוב תודה !

פורסם

בתור אחד שהיה לו סאנדאון 100.4 שכימעט באותה רמה של fa ועכשיו יש לי Celestra RA475x מרגישים הבדל המגבר לא בליגה שלהם במיוחד בצלילים הגבוהים אני מרגיש את ההבדל מקווה שעזרתי

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

הייתי שמח לדעת איזה עוד ריכבים מוגברים אצלך ברכב על ידי המגבר

סאנדאון משתווה לסלסטרה FA? ?

והאם ניסתה לגשר את המגבר אם כן ונישארתה עם זה אם לא מה הסיבה ?. אשמח לתושבות

תודה

פורסם

הקומפוננט שמוגבר זה seas performance פאסיבי ובגישור על ארסנל בנתיים

חבר עשיתי השוואה בין הסאנדאון לסלסטרה fa על אותו סטאפ היה יתרון מיזערי לטובת הסלסטרה ביגלל זה נתתי לך את הדוגמה הבנתה

פורסם

רשמתי לך למעלה אני כרגע עם ra ואני עובד בגישור על סאב ארסנל

תיראה בגדול זה לא רע לעבוד איתו בגישור על הארסנל שמוצהר 500rms ובגישור הra מוציא בסביבות280 300

אבל לא מה שאני רוצה התוצאה האופטימלית שאתי רוצה זה מונובלוק על הסאב ולעבוד אקטיבי עם הra

פורסם

כן אבל אני מדבר על זה שאם גישרתה אותו על הקומפונט .

במגישור מבחינת איכות בצליל גבוה הרמה ירדה או שלא מרגשים הבדל ?

פורסם

תיראה לא גישרתי אותו על הקומפוננט אבבבל זה מגבר מאוד איכותי מיוצר באיטליה עבודת יד אני מאמין שאם תעבוד איתו בגישור לא תישמע הבדל אבל אני לא ניסיתי, זאת הערכה שלי

פורסם

אם אילו האופציות בלבד.

אז Celestra RA475x מגבר חזק איכותי יותר ,יעבוד מעולה עם הרכיבים שלך.

אתה יכול לעבוד אקטיבי איתו או כדואל מונו,לדעתי הבחירה הטובה מבין השתיים.

פורסם

ה-Celestra RA475x הוא מגבר של 4000 שח

בוודאי שיש אופציות אחרות בסכום הזה למגבר 4 ערוצים.

אבל ה-Celestra RA475x הוא אחת האופציות הטובות ביותר

בסכום הזה ,הייתי הולך עליו ללא היסוס.

• תוכן חדש...