Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Celestra RA475x VS FA2150x+FA275x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מגבר קלאס D מהסידרה הגבוהה של JL הוא מגבר קטנטן ועוצמתי ,מקבל ביקורות מאוד חיוביות בחול.

ההבדל לא אמור להיות שמיע בינו לבין מגברי קלאס AB ,רוב הביקורות עליו מציינות זאת.

עדיין הייתי הולך על ה-Celestra RA475x הוא מגבר מעולה ולא נופל בעוצמה או באיכות מאף מגבר

ברמת המחיר הזו,אם אתה מתלבט בין חדש למשומש זה כבר שיקול אחר.

פורסם

אודי קינג תודה רבע לך על היעוץ

אבל אם ההבדל לא כזה שמיע מבחינת האיכות ה JL חזק משמעותי . 150 לעומת 75 של הסלטרה (שמוציא בפועל 100)

פורסם

ה- RA הוא האיכותי מבין המגברים שציינת, אין ספק בכלל, ולדעתי גם האיכותי ביותר למחיר שלו.

האם הוא המגבר שמתאים לסטאפ שלך? לא בטוח.

הסט שלך הוא סט לא נציל במיוחד, 88DB, כשלי היה טרו בילט 475 שמוצהר 75 לערוץ ב- 12 וולט, הרגשתי שהוא מגביל מעט את הוופרים (עבדתי אקטיבי, להזכירך) ואח"כ עברתי לטרו בילט שמוצהר 150 ב- 12 וולט, היה שינוי מהותי בין השניים. שוב, אותה סדרה רק ערוצים חזקים יותר.

כיוון שאתה עובד עם סאב חזק מאוד, זללן ושתלטן, ואתה עוד מתכוון להעביר אותו לתיבה פתוחה, הבדלי העוצמות יכולים להיות קריטיים לכמות המידע שבכלל יגיע לאוזניים שלך מהרמקולים הקדמיים, מבלי לדבר על דקויות של איכות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבנתי תודה לכם על התגובות מוזר שרק שלוש חבריי פורום הגיבו ונתנו מידע ועזרו בשיקולים

אשמח לקבל עוד תגובות משאר חברים הפורום שמבינים בנושא האודיו לרכב ...

לפי הבנתי אני מבין שאודיו קינג מעדיף את ה RA וסרול מעדיף את ה ED ?

יש עוד אנשים ?.. שיעזרו להכריע את הכף

פורסם

טוב אז לאחר מחשב עמוקה הוחלט בסוף לקחת את הED משיקולים כספיים ועינין של חדש/משומש אם יש למישהו דעה נוספת בעינין

שיכולה לעזור לי לבחור אחרת אשמח לשמוע אותה ליפני הקנייה

פורסם

אין לי צורך במגבר 5 ערוצים . ואני לא יודע מה המחיר של המגבר מה שניראה לי שגם זה מגבר יותר יקר ווחורג מהתקציב .

אבל תודה בכול זאת

• תוכן חדש...