Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמר שקרסו משתפרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר צודק, הצמיגים נראים כמו צמיגים שעברו נסיעה חזקה בשטח, מניסיון אישי עם הצמיגים שהיו מורכבים אצלי באוטו אחרי נסיעה חזקה בשטח, הצמיגים היו נראים ככה.

פשוט אין מילים כמה שבן אדם יכול להיות נצלן ומגעיל.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
השאלה היא, אם קרסו היו צריכים לסייע ללקוח שלהם או לא. לפי מיטב ידיעתי, האחריות (לפחות על VW) היא מפגוש לפגוש, וכוללת הכל, כולל התקנות שבוצעו אצלהם או באמצעותם. כבר יותר מפעם אחת נאמר לי שם - אם יש בעיה עם ההתקנה (שהם ביצעו) אתה בא אלינו וזו אחריותנו לטפל.

אז כמובן שזה לא גורע מהדברים ששומעים פה על צ'מפיון, אבל זה רק בא להראות שאף יבואן לא שש לעזור ללקוחות יותר מידי, גם כשמדובר ב- 400 ש"ח (מקסימום) לסט של שני צמיגים אחרי 50% הנחה ועוד בהתחשב ביחסים בין קרסו ליבואן אני מהמר שזה עלה לקרסו עוד פחות. ואגב, מצחיק שהפילו זאת על היבואן של הצמיגים, כאילו הרכב מגיע לישראל בלי צמיגים, וכאן עושים מכרז איזה פנצ'ריה תתקין אותם. אלו צמיגים שהגיעו עם הרכב. (מקווה, רועי, שזה עונה לך)

ההשוואה שלך לצ'מפיון לא ממש ברורה. חברי פורום אחרים שנתקלו בבעיות צמיגים ברכבי צ'מפיון הופנו גם הם אחר כבוד ליבואן הצמיגים ואחר כך בוצע בהם פינג-פונג בין צ'מפיון ליבואן הצמיגים. אחריות מפגוש לפגוש? בחייך... מילים לא עולות כסף, צמיגים כן.

אני לא חושב שהכמה מאות שקלים הללו קריטיים לקרסו או לצ'פיון. זה העיקרון שמשחק כאן. היום תחליף בחינם צמיגים לאיזה הדיוט שלא בדק לחץ אוויר בצמיגים במשך שנתיים, מחר יקפצו עליך 20 ישראלים וידרשו החלפת צמיגים אחרי כל טיול שטח בגולף GTI שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי הבעיה הזו נופלת בין הכסאות כי ניכר שלא נעשה שימוש סביר בצמיג.

אני חושב שכל יבואני הרכב גרועים באותה מידה וכבר לא מתרגש מכתבה או מקרה כאלה ואחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ההשוואה שלך לצ'מפיון לא ממש ברורה. חברי פורום אחרים שנתקלו בבעיות צמיגים ברכבי צ'מפיון הופנו גם הם אחר כבוד ליבואן הצמיגים ואחר כך בוצע בהם פינג-פונג בין צ'מפיון ליבואן הצמיגים. אחריות מפגוש לפגוש? בחייך... מילים לא עולות כסף, צמיגים כן.

ההשוואה לא היתה לצ'מפיון ספציפית, אלא כשם גנרי - זה מה שאני מכיר כרגע - אבל אתה צודק, לא ראיתי את השרשור הזה. חברל רק שהבחור לא עדכן מה נסגר בסוף, סתם שנדע למה לצפות. אולי החתימו אותו על סודיות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמישהו מצפה לקבל אחריות על צמיגים (רכיב מתכלה) לאחר שהשתמש בו שנתיים.

לדעתי Ynet יצאו מטומטמים וניצלו את הכוח שלהם ללא שיקול דעת.

הרי ברור במצב שכזה שקרסו יעדיפו לשלם כמה מאות שקלים תמורת סיום הפרשה, על אף שממש לא מגיע לאותו הבחור!

אולי היבואן צריך להחליף לי מגבים אחרי שנה של שימוש, או מצבר אחרי שלוש שנים שימוש (כי לרכב יש 4 שנות אחריות)

היי, ואולי אני צריך לדרוש ממנו להחליף לי את כל צלחות הברקסים כי אני אוהב לנסוע כמו ערס (גז/ברקס) או שסתם אני נהג "ספורטיבי".

בקיצור, יש לי טיפול בקרוב, למי יש את הטלפון של הכתב? :shock:

פורסם

אני חושב דווקא שקרסו יצאו די בסדר בעניין.

הפנו את השאלה ליבואן הצמיגים, זה טען כי תקינים, הפנו את התשובה ללקוח.

ברגע שעלה הצורך להשתתף עם היבואן בעלות הצמיגים, קרסו לקחו את העניין על עצמם.

משכנתא זה קל

פורסם

שלום לכולם

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

חשוב להבין שיבואן הרכב איננו מתחמק מאחריות. האחריות על פי הכללים בישראל היא של יבואן הצמיגים. תוכלו לראות זאת באחריות לרכבכם , יהא אשר יהא. ניסינו ככל יכולתנו לפעול מול יבואן הצמיגים כדי לסגור עניין אולם ברגע שהבנו בחוות דעת כתובה שלדעתם הצמיגים בסדר לא היתה בידנו שום אופציה למעט להיענות לדרישת הלקוח להחלפת 4 צמיגים ולכך סירבתי משום שלא ראיתי הצדקה לכך מכיוון שאיננו אחראים.

מי כמוכם יודעים שהיום לקוחות רבים , כדי להשיג את מבוקשם מאיימים ואף פונים לתקשורת , זה העולם החדש שבתוכו אנחנו נמצאים ואנו עושים לעיתים הרבה מעבר על מנת לסדר את העניינים גם מעבר למה שנדרש.

כאן היו כמה נסיבות:

1. הרכב בן שנתיים - ברור שרכב בן חודשים ספורים היה זוכה להתייחסות אחרת

2. הרכב נסע 24,000 ק"מ - ברור שבקילומטראז' נמוך של אלפים בודדים היתה התייחסות אחרת.

3. הרכב , אך לפני 3 שבועות עבר טסט , קרוב לוודאי עם אותם צמיגים ( לו באמת , בזמן הטסט אילו היו הצמיגים , האם הוא היה עובר ? אני בספק. האם הבלאי קרה בשבועיים , בוודאי שלא. ואם כן , זה בוודאי אינו פגם ייצור).

כלומר , קחו את כל העובדות והבינו שהידע המיומנות והיכולת לתת או לשלול אחריות נמצאים אצל יבואן הצמיגים , כדי להבין שבאמת , כשאני מסתכל על המקרה , ועם יד על הלב , ומנגנון בקרה עצמית שמספיק טוב , אני סבור שפעלנו כאן בסדר גמור ואין הצדקה לעליהום עלינו ( למרות שאני חייב לציין שהאשכול הזה הרבה יותר מאוזן ואף נוטה לטובתנו - ככל הנראה עקב הבנת המגיבים את מבנה האחריות ...)

לסיכום , המון תודה לכל התומכים , ולכל המבקרים , הדברים נלקחים אצלנו במלוא הרצינות , נלמד , ניישם ונשתפר ואני מקווה שבעתיד , נצליח לשכנע אף אתכם שאכן קרסו השתפרה ותמשיך להשתפר ברמת השרות שלה.

בברכה ,

• תוכן חדש...