Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במחשב...! חברה עזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם...

אני עשיתי פורמט למחשב שלי לפניי שלושה ימים משהו כזה....

אז באותו יום בהתקנת כל מיני תוכנות חשובות כנראה איך שהו הווירוס Sasser נכנס לי למחשב.

עכשיו מתי שהתקנתי אנטי ווירוס אז הוא מצא המון ווירוסים שנכנסו באותו זמן...

לבסוף אני ככל הנראה מחקתי את הווירוס מהמחשב, ומתי שאני עושה סריקה למחשב נגד ווירוסים הוא כותב שאין שום ווירוס.

ואני לא מבין למה מתי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה הוא עושה לי Restart למחשב על הזמן כאילו יש לי את הווירוס הזה הוא מביא לי בערך איזה דקה ככה ואז הוא מפעיל מחדש את המחשב...

חברה בבקשה תעזרו לי במשהו... אני יודע שזה לא נושא של מחשבים אבל אני סומך על כולם בפורום הזה...

תודה מראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...