Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה האוטו הנמכר ביותר בישראל!

מזדה 3 עולה בישראל 120 אלף שקל

וביפן רק 60 אלף! חצי מחיר! (אפילו פחות!)

הכל בגלל המיסים!!

לא שווה להם לפתוח מפעל מכוניות בישראל ?

ככה יותר אנשים יקנו מזדה!

פורסם
זה האוטו הנמכר ביותר בישראל!

מזדה 3 עולה בישראל 120 אלף שקל

וביפן רק 60 אלף! חצי מחיר! (אפילו פחות!)

הכל בגלל המיסים!!

לא שווה להם לפתוח מפעל מכוניות בישראל ?

ככה יותר אנשים יקנו מזדה!

אני לא יודע אם זאת שאלה רצינית אבל נענה.

1. כוח עבודה זול.

2. ביפן עדיין יש יותר שוק.

3. פחות מיסוי על סחר וכד'.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

עם כל הכבוד לזה שהיא הנמכרת ביותר ואם נשים את שאר הבעיות הכרוכות בזה בצד.ישראל היא עדיין שוק קטן ולאף יצרן זה לא משתלם לפתוח פה מפעל

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ההבדל מחירים בין ישראל ליפן לא נובע מהעובדה שיש שם מפעל..

אלה מהסיבה הפשוטה שבישראל יש למעלה מ100 אחוז מיסים על רכבים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מאמין שבעתיד כשיהיה שלום, יוקם מפעל לייצור מכוניות ואז נוכל לייצא למדינות שכנות.

אבל עד אז... הרבה מים יעברו בירדן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני מאמין שבעתיד כשיהיה שלום, יוקם מפעל לייצור מכוניות ואז נוכל לייצא למדינות שכנות.

שמוליק

גם אם היה שלום בהתחשב בעלות כח האדם אני בספק שזה היה משתלם כלכלית.

פורסם

אני מאמין שזה כזה בולשיט ולמפעל המייצר אין שום קשר למס הקניה של ישראל אין להם מס על ייצור! חוץ ממס הכנסה כמובן :roll:

חוץ מזה תאמין לי שאם מזדה רק תחשוב על להקים מפעל הרכבה של מכוניות בישראל היא תקבל כל כך הרבה מענקים והנחות במס ועוד שכבר כל המיסים על הציבור לא ממש ישנו.

תבין המדינה רוצה מפעל כזה הוא נותן עבודה להרבה אנשים מסביבו הוא ייצר עוד עבודה הוא מכניס הרבה כסף למדינה עוד הרבה יתרונות.

אני באמת לא מבין למה בימינו אין מפעלי מכוניות בארץ יש לנו קירבה לאירופה ובכל זאת אין את היורו כלומר עלויות כיום יותר נמוכות מאירופה ובעיקר מבאנגליה ששם יש הרבה מפעלי מכוניות.

פורסם

שמוליק

אני לא בטוח שיש שוק גדול למזדה 3 במדינות השכנות.

במדינות פחות מתקדמות, מייצרים לפעמים דגמי עבר של היצרניות הגדולות, למשל פג'ו 404 או חיפושית ישנה - ולא את הדגמים העכשוויים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מאמין שזה כזה בולשיט ולמפעל המייצר אין שום קשר למס הקניה של ישראל אין להם מס על ייצור! חוץ ממס הכנסה כמובן :roll:

חוץ מזה תאמין לי שאם מזדה רק תחשוב על להקים מפעל הרכבה של מכוניות בישראל היא תקבל כל כך הרבה מענקים והנחות במס ועוד שכבר כל המיסים על הציבור לא ממש ישנו.

תבין המדינה רוצה מפעל כזה הוא נותן עבודה להרבה אנשים מסביבו הוא ייצר עוד עבודה הוא מכניס הרבה כסף למדינה עוד הרבה יתרונות.

אני באמת לא מבין למה בימינו אין מפעלי מכוניות בארץ יש לנו קירבה לאירופה ובכל זאת אין את היורו כלומר עלויות כיום יותר נמוכות מאירופה ובעיקר מבאנגליה ששם יש הרבה מפעלי מכוניות.

ואת כל מה שהם יחסכו בהפרשי משכורות בין יורו לשקל הם יוציאו על הובלה מישראל לאירופה - אז? :roll:

פורסם

שמוליק

אני לא בטוח שיש שוק גדול למזדה 3 במדינות השכנות.

במדינות פחות מתקדמות, מייצרים לפעמים דגמי עבר של היצרניות הגדולות, למשל פג'ו 404 או חיפושית ישנה - ולא את הדגמים העכשוויים.

404?

באיראן מייצרים עדיין את ה405 שהפסיקו לייצר לפני משו כמו 8-9 שנים בעולם המערבי :roll:

פורסם

ואת כל מה שהם יחסכו בהפרשי משכורות בין יורו לשקל הם יוציאו על הובלה מישראל לאירופה - אז? :roll:

זה כבר נתון שלא אתה ולא אני יכולים להוכיח אני לא יודע אם עקב כמות ההובלה לא יורד מחיר ההובלה למחיר שולי. תחשוב הם ממלאים אוניות!

פורסם

מעבר לכל העלויות ושיקולי הרווח(שאינם לטובת הייצור פה),

יש דבר אחד שלא לקחתם בחשבון, וזה המוניטין(בגלל מה שהולך בשטחים) שלנו באיזור(אירופה והמזרח התיכון), אני מאמין שיש מספיק אנשים שלא יקנו מכונית תוצרת הארץ אפילו אם היא תתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר משיקולים אידיאולוגיים-פוליטיים.

פורסם

בגלל המיסים.

כלורמ כוח העבודה בטוח לא יותר יקר מאשר יפן או רוב ארופה, אבל בארץ יש מיסים גבוהים על כל החלקים לרכב.

כיוון שמפעל רכב לא מייצר את כל החלקים אלא מביא המון חלקים ממפעלים אחרים אז יש שתי אפשרויות:

1. להקים את כל המפעלים וכל הגורמים בארץ, דבר בלתי אפשרי כיוון שההשקעה עצומה ואין טעם להקים מפעלים שישכפלו את מה שמפעלים אחרים כבר עושים.

2. כמו שעושים היום, להביא את רוב החלקים מהמפעלים האחרים - וזה יגרום להמון הכנסה למדינה ממיסים ועדיין המחיר הסופי יהיה גבוהה יחסית

דוגמא - הגיפ סופה שמשתמש ברובו במכלולים זרים (אמריקאים) והמחיר שלו לא ממש נמוך יחסית למה שהוא נותן ...

ותחשבו על זה אויייייייייי

פורסם
...אני מאמין שיש מספיק אנשים שלא יקנו מכונית תוצרת הארץ אפילו אם היא תתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר משיקולים אידיאולוגיים-פוליטיים.

על אותו בסיס, שים לב כמה מכוניות גרמניות מסתובבת בארץ...

• תוכן חדש...