Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב מה חשוב שיהיה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך להיות בביטוח לרכב מה עדיף שיהיה וממה להיזהר אשמח לקבל טיפים מאנשים

לנהג מעל גיל 24 רכב ראשון שלי איביזה SC 2011.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מה צריך להיות בביטוח לרכב מה עדיף שיהיה וממה להיזהר אשמח לקבל טיפים מאנשים

לנהג מעל גיל 24 רכב ראשון שלי איביזה SC 2011.

עקרונית הפוליסה סטנדרטית. עיקר התנאים מוכתבים על ידי המפקח על הביטוח וזהים בכל הפוליסות. יתכן שיש הבדלים קטנים בתנאים, בעיקר של ההרחבות, וכן של כיסוי הצד השלישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מדבר על ההרחבות למינהם מה כדאי לבקש כי אני יכול להשיג מחיר טוב מאוד.

יש למשפחה שלי חברה ורוצים לבטח את כל הרכבים של השותפים באותו חברת ביטוח

אז הבנתי שנכנסנו לכיוון של צי רכבים כבר בגלל ריבוי הרכבים אז רציתי להתייעץ מה כדאי

לבקש מחברות הביטוח מבחינת הרחבות וכו ולא הסטנדרט בכל חברה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

חוץ ממחיר שמציעים לך שתשלם , תבדוק:

גובה השתתפות עצמית, גובה השתתפות עצמית בתביעות צד ג', רכב חילופי (גם במיקרה של תאונה, גם גניבה), מוסכי הסדר כדאי שיהיו מוסכי יבואנים, איזה מיגון דורשים להתקין על הרכב ( קודנית\איתוראן ועוד..), גובה כיסוי משפטי, השתתפוץ עצמית בירידת ערך, דמי קינון, תיקרת הביטוח (סכום מקסימלי) וכמו שאמרו לך, גריגה, שמשות, רדיו דיסק ועוד..

תשווה בין כל התנאים בכמה חברות ותחליט.

יש הפרשים רציניים בין חברות בביטוח מקיף (גם במחירים וגם בתנאים ) והפרשים פחות משמעותיים בביטוח חובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...