Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שרכש לאחרונה אימפרזה אוטומטית 2006 נתקל במספר בעיות.

1. הנעה קשה לאחר השהרכב התקרר, לרכב מצבר שנפ' חדש וטרי, לאחר שהגיעה טכנאי שקר כלשהו והניע את הרכב ע"י פמפום של דוושת הגז הוא אמר כי קיימת איזו בעיה האופיינית לדגם - האם יש אמת בדבר ומהיא הבעייה?

2.נולדה לבחור ילדה ולאחר בירור קצר בסובארו נאמר לו כי ניתוק כרית האוויר יעלה לו 600 ש"ח, האם יש איזו דרך זולה יותר (אך בטיחותית לא פחות) לנתק את כרית האוויר?

 

תודה ויום ללא פקקים.

אטרקציות לאירועים

 

 

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ה"קומבינה" נעשית במוסכים מורשים (ויקרים) לאחר חתחמה על מגוון טפסי הסרת אחריות, הבחור מעדיף להוציא את הכסף על חיתולים ולא חשמלאים.

מדובר סה"כ בהוספת נגד למערכת, בצורה שניתן יהיה להסירו לאחר מיכן.

אטרקציות לאירועים

 

 

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ניתוק כרית האוויר חייב להיעשות ע"י איש מקצוע עלות ובמוסך מורשה של סובארו

היות ומדובר בחלק מקורי שיש להתקין ולא תחליפי העלות של היא בסביבות 500 ₪ + מעמ

 

אם יש לך שאלות נוספות אתה יותר ממוזמן לפנות אלי,

אייל מסובארו

×
×
  • תוכן חדש...