Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חושב שבגלל שאבא קנה לך טרקטורון מותר לך לשים זרג על כל הסובבים, ורצוי בעזרת "אגזוז לחץ"

אם אתה נהנה לזגזג בפזיזות על החוף, בקרבה שלא תעלה על הדעת למשפחות ולילדים הקטנים שלנו שבונים ארמונות בחול

אם אתה חושב שכל המתואר מעלה מאדיר את שמך ותדמיתך ומוציא אותך גבר גבר

מגיע לך שיתפוס אותך שוטר ויחרים לך את הכלי. לדעתי מגיע הרבה יותר.

שכן, לא מספיקות האצבעות בשתי ידי בכדי למנות את מספר הפעמים בהן ביליתי בחוף ופיללתי לשוטר, פקח, מיליציה, מישהו, שיבוא ויגאל אותנו מאיזה ח@א כזה.

זו דעתי

הערות

רכבתי כ 6 שנים על אופנועי שטח

אינני פונה לאף אחד מסויים כאן

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אדון גייטס.

אתה יורה לכל הכוונים ומעצים את העניין כאילו מינמום אתה איזה מגה שריף כל יכול.

מה עניינים איתך,על מה המהומה? פותח השרשור בסך הכל הזהיר כאן את רוכבי האופנועים והג'יפאים

מעוד התחכות עקרונית ומיותרת מצד אנשים קטנים שיבואו לבדוק לך בציציות ולבאס את האוירה של הטיול באותו איזור עם עיקוב ובדיקות שונות ומשונות.

זה בעצם מה שהוא הציע.כל הכבוד לו וכל אחד ינהג בעניין איך שימצא לנכון.

כולנו סובלים מתופעת העבריינים האלה,שאגב הם מיעוט לעומת אותם רוצחים שמציפים את כל כבישי הארץ

בכל רגע נתון,וכולם כאן מסכימים שהם צריכים להענש.

אז כך שכל הדאווין עם המסוקים ושאר המשאבים האדרים שמשקיעים על ילדים עם מוטוקרוס ורכבי שטח משופרים לא רק שלא מרשים,אלא הפך להיות בדיחה רעה ביחס למצב מספר הגופות השנתי בכבישי ישראל המחורבנים מימלא.

במשטרה תמיד טוענים שאין כסף. זה לא נכון.יש כסף והרבה.על מה הולך הכסף? זו השאלה.

אגב,יש חוק נגישות לנכים במקומות ציבוריים,את זה כבר פתרו?

כאשר כתבתי סדר עדיפויות,התכוונתי לסדר עדיפויות.ו 30 מליון שקל שעולה לנו לתחזק לשנה שר ללא תיק,זה לא עדיפות כלל. אלא בזבוז גרידא,וזהו רק קצה קצהו של הקרחון.

פורסם
רוצים לנהל דיון ענייני בנושא שעליו נפתח השרשור?

יאללה אז בלי בססמאות.

למה התכוונת אשים מסוג זה? עבריינים מאזור השרון? ערבים גנבי רכב?

או סתם חוליגנים פורעי חוק מטורפים שמשתוללים בכבישים ומסכנים את כולם?

כי אם התכוונת לאלה? אז התשובה היא לא.אבל המציאות בפועל היא שהם קיימים בכל מקום בכל כביש כל הזמן

ולדעתי הם הראשונים שצריך להעמיד לדין.

יאאלה מי בא להגיד שיש גנבי רכב יהודים?

אני בא ואומר שלמרות שחשבתי שבן דוד גנב את המכונה שלי בסוף הסתבר שזה היה איזה יהודי טוב שומר מצוות עלאק. למרבה האירוניה אני יודע את שמו של הבן בליעל והיכן הוא גר. ימח שמו וזכרו הוא עוד מעיז לתאר את עצמו לכולם בתור מסורתי רחמינא לינצלן. ביום שבת מתפלל וביום ראשון בקורבן שלו הוא מתעלל. אם יש למישהו מכל ה 68 אלף חברים בפורום הזה איך לטפל בו אז קדימה תנו לי רעיונות מקוריים.

החוק בינתיים לא מסוגל לשים עליו את ידיו.

ימח שמו וזכרו של הגנב. ארור הרחם שהביא כזה בן בליעל לעולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום לכולם,

לפני משהו כמו 450 שנה באחד הכפרים היה צדיק גדול שכולם ידעו שהוא עושה מעשים טובים וכולם כולל המלך אהבו אותו נורא.

באחד הימים ביצע הצדיק פשע שבאותם הימים העונש על הפשע היה מוות בסקילה, כל הכפר התווכח ורב אחד עם השני וחלקם חלקו על דעת המלך שהחליט להוציא אותו להרוג בסקילה אפילו שהיה ידוע לכל , כולל למלך שהבחור היה צדיק מושלם למעט אותו פשע.

לכן החליט המלך שבשביל למנוע את הריבים בכפר שלו שלפני שיוצא הצדיק למוות בסקילה תנתן לו האפשרות לבקש בקשה אחת - חוץ מהבקשה לא להוציאו להרוג.

ביום גדר הדין כל הכפר התייצב והמלך פנה את הצדיק ואמר לו - " מכיוון שהיית צדיק גדול ועזרת לכולם אני מרשה לך לבקש בקשה אחרונה"

קם הצדיק הזקן ואמר - " אני מבקש שמי שלא חטא בחיים שלו אפילו פעם אחת יזרוק את האבן הראשונה"

וכמו שכבר אפשר לנחש , אף אחד לא זרק ולכן הזקן נשאר בחיים.

מעשייה נחמדה. אבל איך היא קשורה לשרשור?

ובכן מי שמכיר אותי יודע שאני משלם מיסים , עושה מילואים בטש"ים על הגבול אפילו שאני עצמאי ויכול להוציא פטור ממילואים . אני קבלן של משרד הבטחון לעבודות פלדה , מעולם לא גנבתי ומעולם לא אגנוב , אני מתעב גנבים (שלפני חודש וחצי גנבו לי היילקס יפייפיה נעולה ושמורה עם כל הכלי עבודה שהיו בפנים ) אבל מה לעשות , אני לא צדיק מושלם - אני רוכב על YZ.

אם מישהו חשב שאני רוצה להזהיר את הגנבים מהמשטרה אז הוא קצר בינה ולא שווה המשך התייחסות.

3 מסוקים באוויר בשביל לתפוס "עבריינים" שנוסעים על טרקטורונים ואופנועים ( שאני נגד נסיעה בחופים , ומעודד נסיעה בשבילים מסומנים בכל דרך אפשרית ) אבל כשגנבו לי את האוטו והלכתי להגיש תלונה אמרו לי לחזור בערב כי אין זמן להתעסק בזה - שבערך באותו הזמן האוטו כנראה עבר לשטחים.ביזיון בפני עצמו.

משטרת ישראל עם כל הצער שבדבר מחפשת כותרות.

שבת שלום,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם
אני בא ואומר שלמרות שחשבתי שבן דוד גנב את המכונה שלי בסוף הסתבר שזה היה איזה יהודי טוב שומר מצוות עלאק. למרבה האירוניה אני יודע את שמו של הבן בליעל והיכן הוא גר. ימח שמו וזכרו הוא עוד מעיז לתאר את עצמו לכולם בתור מסורתי רחמינא לינצלן. ביום שבת מתפלל וביום ראשון בקורבן שלו הוא מתעלל. אם יש למישהו מכל ה 68 אלף חברים בפורום הזה איך לטפל בו אז קדימה תנו לי רעיונות מקוריים.

החוק בינתיים לא מסוגל לשים עליו את ידיו.

ימח שמו וזכרו של הגנב. ארור הרחם שהביא כזה בן בליעל לעולם.

חבר שלום לך.

כעובדה בשטח,נגנבים 25.000 (אם לא יותר) מכוניות בשנה.

רובם ככולם נגנבים מיהודים, 99 אחוז מהגנבים הנאלחים הם ערבים.

תמיד כמו בכל פינה בחיים יבוא האנרכיסט המתחסד לאחר שחזר מזוהם

מקבלת השבת המסורתית בבלעין ויאומר שאני גזען כאלו שאני והוא חיים בנשימה אחת על אותה פלנטה.

מה קרה אצלך? רכבך נגנב ע"י אחד מאותם אחוז בודד של גנבי רכב חלאות יהודים.

גניבת רכב היא דבר מכעיס ומקומם באותה מידה ערבי יהודי לא חשוב. ברוב המכריע של המקרים אתה לא יודע

בכלל ע"י מי נגנב הרכב.

על עניין גניבת הרכבים והטיפול בה יש לי דיעה משל עצמי,אבל צר לי ידידי העניין סמנטי לא על זה נפתח השרשור,

אולי בפעם אחרת.

• תוכן חדש...